Petribi zonweringen - Spelen met de zon

Wij geloven dat u meer geniet van uw huis of (horeca) terras als u kunt spelen met de zon. Want soms wilt u van de zon genieten en soms wilt u de zon liever even niet. Dan verzinnen wij een fraaie oplossing voor elke situatie, ook uitermate geschikt als uw partner voor horeca zonwering! Wij zijn uw zonweringsspecialist!

Ontvang een offerte Maak een afspraak

Profiteer nu!

Bent u toe aan een overkapping, serre of zonwering? De toepassingen met het Petribi Buitenleven zijn eindeloos! Wees de prijsstijging en langere levertijden voor! Profiteer nu van onze actie met 10% extra korting op het gehele buitenleven assortiment!

Maak een afspraak

Terrasschermen

Terrasschermen zijn ideaal om bijvoorbeeld een groot gedeelte van uw terras te overdekken. In de zomer kunt u al vroeg genieten van een zomerse dag en aan het einde van de zomer kunt u langer nagenieten. Vanwege de flauwe helling is de doorloopruimte onder het terrasscherm onbeperkt.

Lees meer

Pergola zonweringen

Wenst u een zonwering over de gehele breedte van de gevel, met een maximale uitval? Wilt u daarbij van deze zonwering genieten bij wat wind of lichte regen? Uw gevel ontzien van de zware constructie? Zoek dan niet verder; onze Pergola zonweringen zijn de oplossing voor u!

Lees meer

Vouwdaken

Wilt u te allen tijde een beschut terras waar u of uw gasten beschermd worden tegen de zon, wind en regen maar tegelijkertijd ook kunnen genieten van de sterrenhemel? Ga voor een vouwdak! Geschikt voor zowel particulieren als de horeca. 

Lees meer

Serrezonweringen

Onze Petribi elegante serrezonweringen zijn een aanvulling op serres en glazen daken. Het biedt effectieve zonbescherming en zorgt voor een aangenaam klimaat. Onze tijdloze en eenvoudige ontwerpen passen harmonieus in elke architectuur.

Lees meer

Heroal screens

Wij zijn ervan overtuigd dat zonwering vandaag de dag meer moet kunnen dan enkel schaduw werpen. Onze screens bieden een multifunctionele bescherming tegen hitte, inkijk en verblinding. Voor particulier, detailhandel, kantoor en ook zeker schoolgebouwen!

Lees meer

Uitvalschermen en Markiezen

De ideale zonweringen om uw woning een zonnige uitstraling te geven en de warmte te weren. Anders dan bij de andere zonweringen kunt u hier niet onder zitten, maar verwezenlijkt u wel een optisch mooi resultaat! Voor iedere situatie een oplossing op maat!

 

Lees meer

Onze merken

Als producent van aluminium systeemoplossingen voor rolluiken, zonwering, roldeuren, ramen, deuren en gevels behoort Heroal tot de internationale marktleiders. 

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Zoutestraat in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Liever van te voren een afspraak? Plan hier uw afspraak in.

Maak een afspraak

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan