Petribi zonweringen - Spelen met de zon

Wij geloven dat u meer geniet van uw huis of (horeca) terras als u kunt spelen met de zon. Want soms wilt u van de zon genieten en soms wilt u de zon liever even niet. Dan verzinnen wij een fraaie oplossing voor elke situatie, ook uitermate geschikt als uw partner voor horeca zonwering! Wij zijn uw zonweringsspecialist!

Ontvang een offerte Maak een afspraak

Terrasschermen

Petribi is het adres voor kwalitatieve zonneschermen voor terrassen en balkons van zowel particulieren als horeca en bedrijfsleven. Bepaal zelf de hoeveelheid zonlicht en geniet van het buitenleven.

Lees meer

Pergola zonweringen

Wenst u een zonwering over de gehele breedte van de gevel, met een maximale uitval? Wilt u ook bij wind of lichte regen blijven zitten? Zoek dan niet verder, onze Pergola zonweringen zijn de oplossing voor u.

Lees meer

Vouwdaken

Wilt u te allen tijde een beschut terras waar u of uw gasten beschermd worden tegen de zon, wind en regen maar tegelijkertijd ook kunnen genieten van de sterrenhemel? Ga voor een vouwdak! Geschikt voor zowel particulieren als de horeca. 

Lees meer

Serrezonweringen

Onze Petribi elegante serrezonweringen zijn een aanvulling op serres en glazen daken. Het biedt effectieve zonbescherming en zorgt voor een aangenaam klimaat. Onze tijdloze en eenvoudige ontwerpen passen harmonieus in elke architectuur.

Lees meer

Uitvalschermen en Markiezen

De ideale zonweringen om uw woning een zonnige uitstraling te geven en de warmte te weren. Anders dan bij de andere zonweringen kunt u hier niet onder zitten, maar verwezenlijkt u wel een optisch mooi resultaat! Voor iedere situatie een oplossing op maat!

Lees meer

Onze merken

Als producent van aluminium systeemoplossingen voor rolluiken, zonwering, roldeuren, ramen, deuren en gevels behoort Heroal tot de internationale marktleiders. 

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Liever van te voren een afspraak? Plan hier uw afspraak in.

Maak een afspraak

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan