Petribi zonweringen - Spelen met de zon

U kunt meer genieten van uw tuin of terras als u kunt spelen met de zon. Want soms wilt u van de zon genieten en soms wilt u de zon liever even niet. Wij kunnen voor iedere  situatie een passende oplossing vinden, daar zijn  wij uw zonweringsspecialist voor! Ook Uw partner voor het bedrijfsleven of  horeca toepassingen.

Ontvang een offerte Bezoek onze showroom

KE Outdoor Design

Super trots te mogen vertellen dat wij geselecteerd zijn uit een klein aantal dealers in Nederland, om de volledige productlijn van KE outdoor rechtstreeks uit Italië te mogen importeren!

Deze hoogwaardige zonweringslijn is voorbehouden voor dealers met de nodige vakkennis en vooral de benodige productkennis!

Deze prachtige Italiaanse producten zijn uitgevoerd in de hoogste kwaliteitklasse, en hierdoor ook voor de zakelijke markt zoals Horeaca de perfecte match! 

Zo verweken wij in de zonneschermen speciale Aki-armen , bieden we de meest mooie vouwdaken in alle prijsklasses en als kers op de taart ruime selectie lamellendaken waarvan er een zelfs helemaal open kan!

 

">

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Terrasschermen

Petribi voert een breed scala aan verschillende terrasschermen, iedere situatie is immers anders! 

Doormiddel van een ruime vakkennis en een breed netwerk achter ons hebben we voor iedere situatie een maatwerk oplossing!

Lees meer

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Pergola zonweringen

Wenst u een zonwering over de gehele breedte van de gevel, met een maximale uitval? Wilt u ook bij wind of lichte regen blijven zitten? Zoek dan niet verder, onze Pergola zonweringen zijn de oplossing voor u.

Lees meer

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Vouwdaken

Wilt u te allen tijde een beschut terras waar u of uw gasten beschermd worden tegen de zon, wind en regen maar tegelijkertijd ook kunnen genieten van de sterrenhemel? Ga voor een vouwdak! Geschikt voor zowel particulieren als de horeca. 

Lees meer

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Serrezonweringen

Onze Petribi elegante serrezonweringen zijn een aanvulling op serres en glazen daken. Het biedt effectieve zonbescherming en zorgt voor een aangenaam klimaat. Onze tijdloze en eenvoudige ontwerpen passen harmonieus in elke architectuur.

Lees meer

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Uitvalschermen en Markiezen

De ideale zonweringen om uw woning een zonnige uitstraling te geven en de warmte te weren. Anders dan bij de andere zonweringen kunt u hier niet onder zitten, maar verwezenlijkt u wel een optisch mooi resultaat! Voor iedere situatie een oplossing op maat!

Lees meer

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Shop-in- shop 4 Seizoenen Tuinmeubelen

We laten u graag het buitenleven gamma ervaren in onze showroom. Daarom hebben we een samenwerking met 4 Seizoenen Tuinmeubelen. Deze specialisat in tuinmeubelen heeft een ruim assortiment tuinmeubelen met een goede prijs-kwaliteit ervaring. Ze bieden lounge dining sets, loungesets, tuinsets, tuintafels, tuinstoelen, tuinkussens en accessoires aan in vele verschillende soorten, maten en gemaakt van verschillende materialen. In onze showroom kunt u diverse tuinmeubelen bewonderen. 

Lees meer

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Onze merken

Voor onze zonwering vertrouwen wij op de kwaliteit van topmerken STOBAG en Erhardt.

Erhardt Markisen

Erhardt Markisen is expert in zonwerkingen, terrasoverkappingen en tuinkamers. Het doel? Genieten van outdoor living en een heerlijke nieuwe buitenervaring creëren. Al meer dan 40 jaar inspireert Erhardt Markisen met innovatie, lichtheid, eenvoud en levendigheid. Bij Erhart gaan innovatie en kwaliteit hand in hand met functionaliteit en traditie. Meer over Erhardt.

STOBAG

Toonaangevende Zwitserse fabrikant STOBAG biedt een breed scala aan zonwering systemen met een brede toepassing. Of het nu voor uw balkon, gevel, terras of serre is. STOBAG creëert een schaduw oase met producten van hoogwaardige materialen, verwerkt in moderne en ecologische verantwoorde productieprocessen. Meer over STOBAG.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Onze showroom in Hulst is gevuld met verschillende tuinkamers, terrasoverkappingen, zonwering, raamhorren, garagedeuren, rolluiken, kunststof voordeuren en kozijnen.

Bezoek onze showroom!

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan