Pergola zonweringen

Wenst u een zonwering over de gehele breedte van de gevel, met een maximale uitval? Wilt u ook bij wind of lichte regen blijven zitten? Zoek dan niet verder, onze Pergola zonweringen zijn de oplossing voor u.

Ontvang een offerte Bezoek onze showroom

Brede terrasschermen

Steeds vaker krijgen wij de vraag om een terrasscherm te plaatsen van 7 meter breed met het liefst een zo diep mogelijk uitval. Wat mensen zich niet realiseren is dat deze zware systemen een enorme belasting op de gevel zijn. Bovendien moet het terrasscherm vaak deels dichtgedaan worden bij wind. Zonde! Wij bieden nu de oplossing: Een Pergola zonweringssysteem!

Afmetingen Pergola terrasscherm

Het ERHARDT Pergola- zonweringsysteem is verkrijgbaar in twee verschillende types waarbij de maximale afmeting 18 meter breed is met een uitval van 5 meter.

Ontvang een offerteBezoek onze showroom

Het Pergola zonweringsysteem

De ERHARDT pergola- zonwering is geschikt voor kleine en grote oppervlakken zoals balkons, dakterrassen, tuinterrassen of zelfs horecaterrassen. Dit type zonwering is perfect voor onbeschutte locaties met veel wind.

Kleuren

De pergola zonwering/terrasoverkapping is beschikbaar in diverse kleuren. Het aluminium frame is standaard verkrijgbaar in wit (RAL 9016), grijs aluminium met structuur (RAL 9007, fijne structuur) en antraciet (DB 703). Tegen een meerprijs is het frame in elke RAL-kleur verkrijgbaar.

Voor het zonweringsdoek kunt u kiezen uit nagenoeg alle kleuren, kleurcombinaties en diverse motieven.

 

Ontvang een offerteBezoek onze showroom

Zelfreinigend doek

Naast de bescherming tegen de zon en wind, hebben deze zonweringensystemen als extra bijzonderheid dat je er gewoon onder kan blijven zitten tijdens lichte regenval! U hoeft tijdens de barbecue met vrienden niet ineens naar binnen te rennen. Het speciale doek heeft een zelfreinigende functie, waardoor het vuil er vanzelf afloopt!

Ritsfunctie doek

Het aluminium frame is uitgerust met een geleiderrails met een ritsfunctie aan de zijkant van het doek. Een strak opgespannen doek zonder lichtspleet tussen het zonweringsdoek en de zijrails. Wanneer u liever een pergola heeft met een lichtspleet tussen het doek en de rails is dit ook mogelijk.

Ontvang een offerteBezoek onze showroom

Uitbreidingsmogelijkheden Pergola zonwering

Het pergola zonweringsysteem is uit te breiden met verticale of zijdelingse zonwering, voor extra bescherming tegen de zon en nieuwsgierige blikken.

  • - Verwarming en verlichting
  • - Draadloze afstandsbediening
  • - Regensensor
  • - Wind- en zonnesysteem

 

Ontvang een offerteBezoek onze showroom

Een stabiel zonweringsysteem op maat

De ERHARDT Pergola-zonwering is een stabiel zonweringsysteem volledig naar uw wensen te ontwerpen en installeren. Een lichtgewicht terrasoverkapping die eenvoudig aan de gevel wordt gemonteerd met verschillende houders. Dankzij een functionele clipconsole, verborgen houders en nauwelijks zichtbare schroeven heeft de pergola zonwering een elegante en moderne uitstraling. Ideaal voor uw terras of balkon.

Ontvang een offerteBezoek onze showroom

Petribi adviseert u graag!

Elke woning of horecagelegenheid is uniek, dat begrijpen we bij Petribi als geen ander. Daarom kijken we graag met u mee en bespreken we graag alle mogelijke opties onder het genot van een bakje koffie. Kom vrijblijvend langs in onze showroom of neem contact met ons op via 0114-310437 of info@petribi.nl

Ontvang een offerteBezoek onze showroom

Wenst u een zonwering over de gehele breedte van de gevel, met een maximale uitval? Wilt u ook bij wind of lichte regen blijven zitten? Zoek dan niet verder, onze Pergola zonweringen zijn de oplossing voor u.

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Onze showroom in Hulst is gevuld met verschillende tuinkamers, terrasoverkappingen, zonwering, raamhorren, garagedeuren, rolluiken, kunststof voordeuren en kozijnen.

Kom langs!

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan