Tuinkamer, serre en terrasoverkapping op maat

Met een tuinkamer, serre of terrasoverkapping geniet je langer van buiten. Combineer binnen en buitenleven met één van onze maatwerk oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk!

Aluminium tuinkamers en overkappingen

Onze tuinkamers en overkappingen worden vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige dikke aluminium profielen. De profielen zijn verkrijgbaar in alle beschikbare RAL-kleuren en passen zo bij iedere woning en stijl. Van modern tot klassiek.

Glazen serre, tuinkamer of overkapping

Al onze serres, tuinkamers en overkappingen zijn volledig aan te kleden en uit te breiden naar wens. Denk hierbij aan schuifwanden, deuren, vaste ramen, zonwering verticaal of horizontaal. Ook aan de verlichting is gedacht!

Ons assortiment tuinkamers en terrasoverkappingen

We bieden diverse overkapping systemen aan van diverse merken. Zie hieronder ons uitgebreid gamma aan tuinkamers en overkappingen. Wil je ze eerst in het echt zien? Maak een afspraak in onze showroom!

Ontvang een offerte Bezoek onze showroom

Erhardt subtiel terrasoverkapping

De ideale uitbreiding van uw woonomgeving: de Erhardt Subtiel overkapping. Een terrasoverkapping van maximaal 7 meter breed op twee staanders die u van het vroegere voorjaar tot de herfst laat genieten van het buitenleven. Lees meer over dit unieke terras dak.

Lees meer

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Erhardt Integral terrasoverkapping

Het parade paardje van Petribi: de Erhardt Integral terrasoverkapping. Een glazen overkapping met een aantrekkelijk design en de modernste technologie waarin alles geïntrigeerd is. Ontdek de terrasoverkapping hier op onze site, of kom hem bewonderen in onze showroom.

Lees meer

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Pallazzo terrasdak of carport

Een Pallazo carport of terrasdak staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid onder alle weersomstandigheden. Vervaardigd uit hoogwaardig alumium en verkrijgbaar tot een maximale afmeting op twee staanders van 6 m breed en 5 meter diep. De Pallazo: een prijsvriendelijke carport of terrasdak. 

Lees meer

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Pallazzo sqope moderne terrasoverkapping

Nieuw en uniek op de markt: de Pallazzo Squope. Deze kubistische overkapping is zowel als aanbouw aan uw woning of vrijstaand te plaatsen. Pallazzo vult hier het gat in de markt van de kubus vormende terrasoverkappingen. Deftig af te sluiten met de nieuwste subtiele kozijnprofielen of glasschuifwanden

Lees meer

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Lamellen terrasoverkapping

Met een lamellen dak of lamellen overkapping zet u de weersituatie en de lichtinval volledig naar uw hand. De lamellen zijn kantelbaar waardoor u speelt met de zon. Wanneer de lamellen overkapping volledig gesloten is wordt het waterdicht. Een ideale terrasoverkapping voor alle weersomstandigheden en bovendien te voorzien van led strips.

Lees meer

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Kedry Skylife pergola

Nieuw: de Kedry Skylife aluminium pergola met schuifbaar lamellendak. Een innovatieve terrasoverkapping waarbij je met één beweging de lamellen open en dicht schuift of draait en zo kunt genieten onder alle weersomstandigheden.

Lees meer

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Petribi glaswandsystemen

Met de Petribi glaswandsystemen geniet u het hele jaar van uw terrasoverkapping of tuinkamer! Een glaswandsysteem is te verwezenlijken in vrijwel alle bestaande tuinkamers of overkappingen. Beschikbaar in alle kleurstellingen. 

Lees meer

Ontvang een offerteMaak een afspraak

4 Seizoenen Tuinmeubelen

Kom het buitenleven ervaren in onze showroom in Hulst! In samenwerking met 4 Seizoenen Tuinmeubelen kunt u het complete buitengevoel ervaren en u laten inspireren voor uw tuin en terras. 4 Seizoenen Tuinmeubelen heeft een ruim assortiment tuinmeubelen en is jouw tuinmeubel en tuinkussen specialist in Twente. In onze showroom in Hulst kunt u diverse tuinmeubelen van 4 Seizoenen Tuinmeubelen bewonderen.

Lees meer

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Onze merken terrasoverkappingen en tuinkamers

Voor onze tuinkamers vertrouwen wij op de kwaliteit en degelijkheid van Pallazo en Erhardt.

Pallazzo

Al meer dan 20 jaar is Pallazzo een bekend merk op het gebied van outdoor living. Met verschillende producten zoals terrasoverkappingen, schuifdeuren en complete wintertuinen zodat u het hele jaar door kunt genieten van buiten. Meer over Pallazzo.

Erhardt Markisen

Erhardt Markisen is expert in zonwerkingen, terrasoverkappingen en tuinkamers. Het doel? Genieten van outdoor living en een heerlijke nieuwe buitenervaring creëren. Al meer dan 40 jaar inspireert Erhardt Markisen met innovatie, lichtheid, eenvoud en levendigheid. Meer over Erhardt.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Terrasoverkapping laten plaatsen

Wij zijn erkend dealer van de merken die wij verkopen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van uw terrasoverkappingen, tuinkamers, serres en andere systemen. Wij bieden u advies op maat en leveren uw nieuwe overkapping volledig geplaatst af.

Vrijstaande tuinkamers en terrasoverkappingen

Onze tuinkamers zijn afhankelijk van het model beschikbaar voor wandmontage of vrijstaande plaatsing.

Breid uw terrasoverkapping of tuinkamer uit

U kunt uw terrasoverkapping of tuinkamer gemakkelijk uitbreiden met één van onze vele accessoires. Maak van uw bestaande overkapping een serre of tuinkamer door deze uit te breiden met glazen schuifwanden. Daarnaast bieden we ook diverse andere mogelijkheden.

Petribi is uw keuze voor tuinkamers!

Wij zijn gespecialiseerd in de levering en montage van tuinkamers, serres en overkappingen.

  • Erkend partner van Erhardt Markisen en Pallazzo
  • Gespecialiseerd in overkappingen en tuinkamers
  • Ruim aanbod in overkapping systemen.
  • Maatwerk is onze specialiteit.
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Neem contact op om uw wensen te bespreken of kom langs in onze showroom. Petribi helpt u graag!

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Onze showroom in Hulst is gevuld met verschillende tuinkamers, terrasoverkappingen, zonwering, raamhorren, garagedeuren, rolluiken, kunststof voordeuren en kozijnen.

Bezoek onze showroom!

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan