Over Petribi

Wij zijn een servicegericht familiebedrijf uit Hulst, gespecialiseerd in de levering en montage van terrasoverkappingen, tuinkamers, serres, zonwering, rolluiken, garagedeuren en kunststof kozijnen en deuren.

Ontvang een offerte Bezoek onze showroom

Historie Petrbi

In 1999 zijn Peter en Lia Wagenaer opgestart aan hun toenmalige woning, met de verkoop van rolluiken en zonneschermen. Waar we toen nog adverteerden met “Petribi niet de grootste, maar wel de goedkoopste” zijn we nu inmiddels een vaststaand feit in de regio met 8 fulltime medewerkers! In 2002 hebben we het pand aan de Zoutestraat 36 in Hulst gekocht en onze eerste showroom gecreëerd. Waar we toen de nadruk legden op rolluiken en zonneschermen, zijn we met de zonweringtrends meegegroeid en is het assortiment flink uitgebreid met o.a. terrasoverkappingen, complete tuinkamers, garagedeuren, kunststof kozijnen en deuren. 

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Een nieuwe showroom

Het uitgebreidere assortiment, de wens om te blijven innoveren en onze wens om het complete buitenleven programma te kunnen laten zien deed ons inzien dat we uit ons jasje aan de Zoutestraat groeiden. Een zonnescherm aan de muur of een hele constructie met vaste staanders en frame verschilt nu eenmaal veel qua volume. We gingen op zoek naar een nieuwe locatie en kwamen na heel wat nieuwe potentiële locaties uit bij onze eigen opslagplaats aan de Glacisweg 36 te Hulst. 

 

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Intensief verbouwtraject

Dti was de start van een intensief aanbouw- en verbouwingstraject waarbij we konden rekenen op welwillendheid, deskundigheid en professionaliteit van de gemeente, lokale bouwbedrijven, onze buren en natuurlijk ons eigen Petribi team. Begin 2021 starten de werkzaamheden met de aanbouw van de nieuwe opslagloods. Nadat deze gerealiseerd was konden we verder met de dakopbouw op het huidige pand, zodat een extra verdieping gecreeërd werd en we nog meer van het buitenlevenprogramma kunnen laten zien. Hierna volgde de renovatie van de opslagplaats waarbij bestaande muren werden uitgebroken, nieuwe muren werden opgebouwd en een nieuwe verdiepingsvloer werd gecreeërd. 

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Afwerking van de nieuwe showroom

Na de grote werken werd het tegen het einde van het jaar tijd om aan de ‘afwerking’ te beginnen. De gietvloer werd gestort, een keuken geïinstalleerd, nieuwe kantoorruimtes werden gecreëerd en de Deceuninck kozijnen gemonteerd. Peter verzorgde zelf het schilderwerk. Onze nieuwe showroom is voorzien van airco en verwarming en dat volledig volgens de nieuwe energie eisen, met zonnepanelen en zonder gas! Buiten werd het terrein ondertussen voorzien van asfalt, zodat we goed bereikbaar zijn. 

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Opening nieuwe showroom

In het voorjaar van 2022 konden we beginnen met het inrichten van de nieuwe showoorm. Van onze fabrikanten kregen we nieuwe toonzaal modellen zodat we u met trots ons uitgebreide assortiment kunnen tonen. Zo werkten we met zijn allen toe naar ons openingsweekend op 14 en 15 mei 2022. 

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Overname door Bianca en Ricardo

Wij, Bianca en Ricardo werken al jaren in het bedrijf van onze ouders. Samen met Lia is Bianca inmiddels een vertrouwd gezicht in de Petribi showroom en verzorgt Ricardo graag de opmeting en montage van rolluiken, garagedeuren, kozijnen, tuinkamers en zonwering. In de loop van de jaren zijn we onze ouders ook achter de schermen meer gaan ondersteunen en werd duidelijk dat wij Petribi verder gaan zetten. De opening van de nieuwe showroom op 14 en 15 mei 2022 is het ideale moment om het familiebedrijf voort te zetten. Peter en Lia blijven nog steeds nauw betrokken en je zult ze dan ook nog geregeld tegenkomen. 

Petribi blijft het adres voor kwaliteitsproducten, persoonlijk advies, vakkundige montage en perfecte service voor en na uw aankoop!

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Een begrip in Zeeuws-Vlaanderen

Mede door de goede prijs/kwaliteitsverhouding en onze service is Petribi uitgegroeid tot een begrip in Zeeuws-Vlaanderen. Ondanks de groei is het familiebedrijfsgevoel behouden waardoor de lijnen kort zijn, we snel kunnen schakelen en u snel helpen. En daar zijn we best trots op!

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Petribi creƫrt dromen en verzorgt een oplossing op maat

Bianca, Renata en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg 36 in Hulst! In onze showroom vindt U onder andere;

  • Erhardt & Stobach- exclusief buitenleven, zonweringen , veranda’s en tuinkamers
  • Heroal – rolluiken & screens
  • Hörmann- garagedeuren & voordeuren
  • Deceuinck- Kunststof & aluminium voordeuren en raamkozijnen
  • Unilux- raamhorren

Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! 

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Persoonlijke service

Als familiebedrijf vinden we persoonlijke service belangrijk. Ricardo en Peter komen persoonlijk bij u langs voor de opmeting en montage. We zijn altijd bereikbaar via 0114 - 31 04 37, voor vragen, advies, het inplannen van onderhoud en bij problemen! We proberen u zo snel mogelijk te helpen. 

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Vacatures

Werken bij Petribi? Bekijk onze openstaande vacatures.

Lees meer

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Onze showroom in Hulst is gevuld met verschillende tuinkamers, terrasoverkappingen, zonwering, raamhorren, garagedeuren, rolluiken, kunststof voordeuren en kozijnen.

Bezoek onze showroom!

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan