Bedrijven

Bent u op zoek naar zonwering voor uw schoolgebouw of kantoor? We monteren graag Heroal screens voor de ramen, een multifunctionele bescherming tegen warmte, inkijk en verblinding. Uw zaak uitbreiden met een terrasoverkapping? Ook dan bent u bij Petribi aan het juiste adres. We leveren Erhardt terrasoverkappingen. 

Ontvang een offerte Bezoek onze showroom

Terrasoverkapping Erhardt Integral

Verleng het seizoen van uw horeacazaak met de Erhardt Integral terrasoverkapping. Een overkapping met aantrekkelijk design en de modernste techologie waarin alles geïntegreerd is. Ontdek de terrasoverkapping hier op onze website, of kom hem bewonderen in onze showroom te Hulst. 

Lees meer

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Zonwering voor schoolgebouwen

Heroal screens zijn perfect voor schoolgebouwen. De combinatie van rits technologie en het speciale 1% Sergé doek, zorgt voor de perfecte zonwering en het kunnen zien van de nieuwe digitale schoolborden!

Lees meer

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Onze showroom in Hulst is gevuld met verschillende tuinkamers, terrasoverkappingen, zonwering, raamhorren, garagedeuren, rolluiken, kunststof voordeuren en kozijnen.

Bezoek onze showroom!

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan