Terrasoverkapping Erhardt Integral

Verleng het seizoen van uw horeacazaak met de Erhardt Integral terrasoverkapping. Een overkapping met aantrekkelijk design en de modernste techologie waarin alles geïntegreerd is. Ontdek de terrasoverkapping hier op onze website, of kom hem bewonderen in onze showroom te Hulst. 

 

 

Ontvang een offerte Bezoek onze showroom

Modern en onderhoudsvriendelijk

Dankzij het moderne maar toch tijdloze design van de Erhardt Integral past deze terrasoverkapping bij iedere horecazaak. De terrasoverkapping toont zijn optische charme vooral door de nieuwe dakconstructie met geïntegreerde regengoot en zonder overhang van het dak. Aan de kleinste details is gedacht en alle technische componenten zijn weggewerkt.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Kleuren

De Erhardt T100/T150 Integral is beschikbaar in drie basiskleuren: wit, grijs aluminium met fijne structuur of antraciet. Tegen een meerprijs is de terrasoverkapping in alle RAL kleuren beschikbaar.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Afmetingen

De Erhardt Integral terrasoverkappingen worden aangeboden in twee verschillende hoogtes waarbij twee verschillende spanten mogelijk zijn afhankelijk van de wensen en bouwkundige vereisten. Beide dakspanten zijn standaard voorzien van functiekanalen voor de integratie van verlichting en zonwering. De Integral is mogelijk tot 7 meter breed zonder extra steun. Alleen door het gebruik van de beste materialen is deze stabiliteit haalbaar, vandaar dat de Integral overkappingen erg lang meegaan.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Ingebouwde waterafvoer

Erhardt biedt een moderne designoplossing voor het afvoeren van regenwater. Het afvoersysteem is namelijk volledig geïntegreerd in de aluminium constructie waarbij het regenwater uit de regengoot wordt geleid naar de geïntegreerde afvoer. Hierdoor is geen overhang van het dak nodig. Het frontprofiel is met een clipsysteem eenvoudig te openen zodat u het kunt schoonmaken.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Wandmontage aan uw zaak

Door het gebruik van de nieuwste technologie garandeert Erhardt optimale functionaliteit en maximale aansluiting. Zo is de wandaansluiting voorzien van een aflopende afwatering in drie niveaus waardoor de binnenruimte altijd droog blijft. 

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Op maat gemaakt voor uw bedrijf

Deze Erhardt terrasoverkapping wordt op maat gemaakt voor uw terras. Verkrijgbaar met vrij verschuifbare glazen deuren, vensterlementen en deuren. Zowel te monteren aan de wand van uw zaak als op een vrijliggend terras en uit te breiden met LED-verlichting, zonwering of een warmtestraler. Zo genieten uw gasten het hele jaar door op uw terras. 

 

 

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Erhardt Markisenbau

Erhardt Markisenbau produceert al meer dan 40 jaar innovatieve zonweringen en terrasoverkappingen die gekenmerkt worden door kwaliteit, eenvoud, lichtheid, design en functionaliteit.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Petribi: terrasoverkapping specialist

Petribi mag zich gespecialiseerd Erhardt partner en installateur noemen. Wij garanderen een goede ondersteuning bij de keuze van uw Erhardt terrasoverkapping of zonwering van aanvraag tot installatie. Op basis van onze jarenlange ervaring laten we u graag kennismaken met het Erhardt gamma. Bezoek nu onze showroom voor meer informatie.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Onze showroom in Hulst is gevuld met verschillende tuinkamers, terrasoverkappingen, zonwering, raamhorren, garagedeuren, rolluiken, kunststof voordeuren en kozijnen.

Bezoek onze showroom!

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan