Pallazzo terrasdak of carport

Een Pallazo carport of terrasdak staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid onder alle weersomstandigheden. Vervaardigd uit hoogwaardig alumium profielen van Blyweert en verkrijgbaar tot een maximale afmeting op twee staanders van 6 m breed en 5 meter diep.Kan zowel met polycarbonaatplaten als met glas uitgevoerd worden. De Pallazo is een prijsvriendelijker  terrasdak of carpoort.

Ontvang een offerte Bezoek onze showroom

Fraaie terrasoverkappingen

Wenst u een zeer degelijke mooi fraaie overkapping? Zoek dan niet verder en kom eens kijken naar de kwaliteit van onze standaard overkappingen! Vervaardigd van hoogwaardig aluminium. Naar keuze uit te voeren met helder enkel gelaagd veiligheidsglas of polycarbonaat platen. Dit zijn A-klasse daken tegen eerlijke concurrerende prijzen. Laat u niet misleiden door scherpe internet prijzen, maar vergelijk ook de kwaliteit en veiligheid! Standaard leverbaar tot een maximale afmeting op twee staanders; 600 cm breed tot 500 cm diep op 2 palen! Bij grotere overspanning uitvoering op 3 staanders en standaard voorzien van keuze uit 7 mooie (structuur) kleuren.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Kwaliteit

Zoals reeds aangegeven zijn wij trots op onze Pallazzo terrasoverkappingen, welke ook de perfecte oplossing bieden als carport. Vandaag de dag staat internet vol met aanbieders en vliegen de aanbiedingen u om de oren. Meerdere malen zelf gekeken en geprobeerd, maar het is niet waar wij voor staan. De kwaliteit, degelijkheid maar ook zeker veiligheid mogen niet verloren gaan door de prijs. Onze dakbedekking systemen kunt u voorzien van polycarbontaatpalen of helder enkel gelaagd glas. Standaard voorzien van geïntegreerde hemelwaterafvoer welke wij desgewenst geheel aansluiten op uw bestaande riolering. Ook het terug aanpassen van de bestrating is voor ons geen probleem. Te combineren en uit te voeren met glaswandsystemen, zonweringsystemen en alle handen zijafdichtingen door middel van kozijnen. 

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Het hele jaar door genieten

Geen gesleur meer met uw mooie tuinmeubelen, vanaf nu staan ze het gehele jaar veilig en droog!  Wij verzorgen alles op maat, zo hebben we passende oplossingen bij oneven muren, verspringen of gaan we zelfs de hoek om! Standaard leverbaar tot een maximale afmeting op twee staanders; 600 cm breed tot 500 cm diep op 2 palen! Bij grotere overspanning uitvoering op 3 staanders en standaard voorzien van keuze uit 7 mooie (structuur) kleuren.

Hoogwaardig aluminium en beschikbare kleuren veranda

De complete constructie van onze veranda’s wordt vervaardigd van hoogwaardig aluminium, standaard dubbel gepoedercoat in de kleuren wit, grijs aluminium met structuur (RAL 9007) of antraciet (DB 703). Uiteraard is uw veranda is elke gewenste RAL kleur of structuurlak te verkrijgen. 

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Pallazzo

Pallazzo ontwerpt en produceert al meer dan 20 jaar outdoor living producten. De terrasoverkappingen, schuifdeuren en complete wintertuinen worden geproduceerd in verschillende Europese landen, waaronder Nederland, Duitsland, Frankrijk, Denemarken en België. Pallazzo levert enkel aan erkende partners, zoals Petribi om de kwaliteit te waarborgen. Zo worden wij regelmatig door Pallazzo getraind op het gebied van product- en montagekennis.

Alle Pallazzo terrasoverkappingen, schuifdeuren en wintertuinen zijn voorzien van de benodigde certificeringen en keurmerken zoals het CE- en Qualicoat keurmerk. Pallazzo staat bekend om zijn betrouwbaarheid en kwaliteit zodat u optimaal kunt genieten van het buitenleven, het hele jaar rond

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Petribi is uw Pallazzo dealer

Wij zijn al jaren officieel Pallazzo Dealer en de enige in de regio Zeeuws-Vlaanderen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van de Pallazzo Squope of een van de andere Pallazzo overkappingen uit ons assortiment. Maak nu een afspraak of kom vrijblijvend langs in onze showroom.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Onze showroom in Hulst is gevuld met verschillende tuinkamers, terrasoverkappingen, zonwering, raamhorren, garagedeuren, rolluiken, kunststof voordeuren en kozijnen.

Bezoek onze showroom!

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan