Petribi glaswandsystemen

Met onze glaswandsystemen geniet u het hele jaar van uw terrasoverkapping of tuinkamer! Te verwezenlijken in vrijwel alle bestaande systemen. Eenvoudig naar één of twee zijden te verschuiven en beschikbaar in alle kleurstellingen. 

Ontvang een offerte Maak een afspraak

Glaswanden op maat

Onze Petribi glaswanden worden volledig op maat gemaakt  waardoor ze in eigenlijk alle situaties toepasbaar zijn. Deze glazen schuifsystemen bieden de mogelijkheid om afzonderlijke raamdelen horizontaal naar één of twee zijden te verschuiven. Bij het openen of sluiten van het eerste raamdeel worden de overige raamdelen door de geïntegreerde meenemers automatisch geopend of gesloten. Hierdoor kunnen uw vingers er nooit tussen zitten!  Elk raamdeel is aan de onderzijde voorzien van loopwielen met kogellagers waardoor grotere glaswanden eenvoudig en licht te openen zijn, en ze van een lange levensduur genieten. De elementen bestaan uit aluminium en glas en worden op hoogwaardige wijze gemonteerd. De duurzame glazen elementen zijn weerbestendig en eenvoudig schoon te maken.

Standaard voorzien van handgreep en slot! Leverbaar in alle desgewenste kleurstellingen! Interesse in een glazenwand systeem? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bezoek onze showroom.

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Zoutestraat in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Liever van te voren een afspraak? Plan hier uw afspraak in.

Maak een afspraak

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan