Petribi glaswandsystemen

Met de Petribi glaswandsystemen geniet u het hele jaar van uw terrasoverkapping of tuinkamer! Een glaswandsysteem is te verwezenlijken in vrijwel alle bestaande tuinkamers of overkappingen. Beschikbaar in alle kleurstellingen. 

 

Ontvang een offerte Bezoek onze showroom

Glaswanden op maat

Onze Petribi glaswanden worden volledig op maat gemaakt, waardoor we voor iedere situatie een glaswand kunnen aanbieden. Denk aan glaswanden die uw tuinkamer of terrasoverkapping volledig afsluiten, maar ook een glaswand op een balkon behoort tot de mogelijkheden. Natuurlijk is een glaswand aan één zijde van uw prieel, overkapping of pergola ook mogelijk.  

 

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Naar één of twee zijden te verschuiven

De glaswandsystemen zijn verkrijgbaar met één of twee schuifbare delen, zodat u de glaswanden afzonderlijk naar een of twee zijden kunt schuiven. Heeft u liever dat de glaswanden in het midden sluiten, ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Het Petribi glaswandsysteem is uitgerust met ‘meenemers’: bij het openen of sluiten van het eerste raamdeel (glaspaneel) bewegen alle raamdelen automatisch mee. Hierdoor kunnen uw vingers er nooit tussen zitten!

Glaswanden zijn licht te openen

Naast de geïntegreerde meenemers is elk raamdeel aan de onderzijde voorzien van loopwielen met kogellagers waardoor ook de grotere glaswanden eenvoudig en licht te openen zijn, en ze van een lange levensduur genieten.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

10 mm dik gehard veiligheidsglas

Uiteraard zijn de glaswanden gemaakt van 10 mm gehard veiligheidsglas. Gehard veiligheidsglas heeft een speciale thermische behandeling ondergaan waardoor het 4 tot 5 keer sterker is dan gewoon glas. Het is doorvalveilig en letselveilig glas, wat inhoudt dat wanneer het glas toch breekt het uiteenvalt in kleine stukjes waarbij er geen scherpe randen ontstaan.

Glaswandsysteem met slot en tochtstrip

Onze glaswandsystemen worden standaard geleverd met een handgreep en slot, zodat u uw terrasoverkapping of tuinkamer van buitenaf kunt afsluiten en openen.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Weerbestendig en eenvoudig schoon te maken

Het Petribi glaswandsysteem bestaat uit aluminium en glazen elementen. Zowel het aluminium als de raamdelen zijn weerbestendig en eenvoudig schoon te maken met water en een spons/zeem.

Afmetingen glaswandsysteem

Op maat is bij Petribi ook echt op maat. In principe zijn alle gewenste afmetingen mogelijk voor uw glaswand.

Kleuren aluminium frame

Het aluminium frame is verkrijgbaar in alle RAL kleuren, waardoor we uw glaswandsysteem in alle gewenste kleurstellingen kunnen leveren.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Petribi is uw partner voor een glaswandsysteem op maat

We zijn gespecialiseerd in glaswandsystemen op maat en geen situatie is voor ons onmogelijk! Neem contact op om uw wensen te bespreken of kom langs in onze showroom. Petribi helpt u graag!

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Onze showroom in Hulst is gevuld met verschillende tuinkamers, terrasoverkappingen, zonwering, raamhorren, garagedeuren, rolluiken, kunststof voordeuren en kozijnen.

Bezoek onze showroom!

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan