Kedry Skylife pergola

Nieuw: de Kedry Skylife aluminium pergola met schuifbaar lamellendak. Een innovatieve terrasoverkapping waarbij je met één beweging de lamellen open en dicht schuift of draait en zo kunt genieten onder alle weersomstandigheden.

Ontvang een offerte Bezoek onze showroom

Innovatief design

Voortdurende innovatie en verfijnd ontwerp, evenals de mogelijkheid om volledig op maat gemaakte oplossingen aan te bieden, zijn de hoekstenen van het KE-merk. Met een breed scala aan producten blijft KE groeien met de introductie van de gedurfde nieuwe KEDRY SKYLIFE aluminium pergola en zijn innovatieve, unieke roterende lamellen intrekbaar dakontwerp.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Lamellen bladdak

KEDRY SKYLIFE maakt gebruik van een intrekbaar, mobiel bladdak waarmee zowel de lichtintensiteit als de luchtventilatie kunnen worden aangepast. Met een enkele, soepele beweging draaien en trekken lamellen tegelijkertijd in, voor een snelle en eenvoudige fijnafstelling van persoonlijk comfort met één druk op de knop.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Voor residentiƫle en commerciƫle omgevingen

KEDRY SKYLIFE is perfect geschikt voor zowel residentiële als commerciële omgevingen en is ontworpen om ook prachtig te beschermen tegen intense zon, wind en regen, dankzij het geïntegreerde en volledig verborgen waterafvoersysteem.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Met verlichting

Dankzij het modulaire ontwerp kan KEDRY SKYLIFE in meerdere eenheden worden geïnstalleerd om vrijwel een onbeperkt dekkingsgebied te creëren, dat sierlijk combineert met elke architecturale stijl en met minimale impact op het milieu. Aangename verlichting wordt zowel binnen als buiten de pergola geboden dankzij een LED-verlichtingssysteem dat is geïntegreerd in het frame van de pergola. Eenvoud van bediening en volledige automatisering wordt bereikt door het gebruik van apps voor smartphones en tablets, waardoor de gebruiker pergola-bediening kan bedienen en definiëren, zelfs op afstand.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

KE Outdoor Living

KE Outdoor living is een Italiaans merk dat uitblinkt in Design. Een breed en divers aanbod, constante innovatie, een verfijnd design en op maat gemaakte oplossingen zijn de kenmerken van dit merk. De nieuwe Kedry Skylive pergola met vouwdak en openschuifbare lamellen voldoet volledig aan deze kernwaarden. 

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Onze showroom in Hulst is gevuld met verschillende tuinkamers, terrasoverkappingen, zonwering, raamhorren, garagedeuren, rolluiken, kunststof voordeuren en kozijnen.

Bezoek onze showroom!

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan