Vouwdaken

Wilt u te allen tijde een beschut terras waar u of uw gasten beschermd worden tegen de zon, wind en regen maar tegelijkertijd ook kunnen genieten van de sterrenhemel? Ga voor een vouwdak! Geschikt voor zowel particulieren als de horeca. 

Ontvang een offerte Bezoek onze showroom

Het perfecte vouwdak voor u

We leveren meerdere type vouwdaken van topmerken zoals KE Outdoor design. Op basis van uw situatie adviseren we welk type vouwdak het beste bij uw woning of bedrijfspand past.

Een vouwdak op maat

Een vouwdak dat precies past bij uw terras, dat is waar we bij Petribi voor gaan! De vouwdaken zijn verkrijgbaar in een aantal kleuren  (frame en doek) en zijn onbeperkt koppelbaar waardoor het vouwdak in elke gewenste breedte geleverd kan worden.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Vouwdaken van kwaliteit

Onze vouwdaken worden standaard geleverd met:

PVC-doek

Petribi levert uitsluitend vouwdaken van Italiaans fabrikaat voorzien van een speciaal PVC-doek. De PVC-schermdoeken beschikken over een uitstekende UV-beschermingsfactor en hebben een optimale licht- en kleurbestendigheid. Deze doeken zijn 100% waterdicht en ook in de winter te gebruiken.  Optioneel zijn doeken voorzien van een brandwerende impregnering. Ideaal voor horecaterrassen.

Afwateringsysteem

Al onze vouwdaken hebben een geïntegreerd afwateringssysteem naar de zijkant. Wanneer de zonwering volledig geopend is heeft u een mooie strakke terrasoverkapping waarbij het water afgevoerd wordt via een gootsysteem naar de zijkant van het vouwdak.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Vouwdaken voor particulieren

Onze vouwdaken zijn beschikbaar in alle gewenste afmetingen en kleuren. Meerdere systemen in meerdere prijsklasses in de aanbieding. Hierdoor zijn ze geschikt voor ieder terras.

We leveren deze van het exclusieve Italiaanse merk KE Outdoor Design.Deze vouwdaken worden tegen de woning als gevelmontage bevestigd maar hebben het grote voordeel dat ze ook vrijstaand geplaatst kunnen worden.Ideaal voor over een zwembad of als paviljoen achter in de tuin.

Uitbreidingsmogelijkheden

De vouwdaken zijn uit te breiden met spie kozijnen, glaswandsystemen, verwarming, verlichting en zelfs muziek.

 

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Vouwdaken voor horeca en bedrijfsleven

Populairder dan ooit te voren; op het terras genieten van een drankje en hapje. Verleng uw buitenseizoen en kies voor een op maat gemaakt vouwdak.

Een vouwdak beschermt uw terras tegen zon, wind en regen. U creëert een bijzondere ambiance en een plaats waar uw gasten langer kunnen blijven zitten. Vergroot de mogelijkheden van uw hotelterras, tuinrestaurant of buitenterras met een vouwdak volledig naar wens samengesteld eventueel inclusief verlichting, beglazingsystemen of verwarming.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Petribi het adres voor uw vouwdak op maat

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een vouwdak bij u thuis of op de zaak? Petribi adviseert u graag over alle mogelijkheden. Bezoek onze showroom of bel 0114-310437 voor meer informatie. We adviseren u graag!Kom gerust eens kijken naar ons showroommodel ,uitgevoerd met Led verlichting in de baleinen.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Onze showroom in Hulst is gevuld met verschillende tuinkamers, terrasoverkappingen, zonwering, raamhorren, garagedeuren, rolluiken, kunststof voordeuren en kozijnen.

Bezoek onze showroom!

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan