Terrasschermen

Petribi is het adres voor kwalitatieve zonneschermen voor terrassen en balkons van zowel particulieren als horeca en bedrijfsleven. Bepaal zelf de hoeveelheid zonlicht en geniet van het buitenleven.

Ontvang een offerte Bezoek onze showroom

Degelijke zonneschermen

We leveren hoogwaardige, kwalitatief zeer degelijke zonneschermen welke geproduceerd worden in Italie, Duitsland of Zwitserland. Onze jarenlange ervaring heeft ons inmiddels kennis laten maken met een zeer breed spectrum zonweringen. Zo hebben we (bijna) alle kwaliteiten reeds voorbij zien komen. Wij leveren, verkopen en promoten de volledige zonwering lijn van zowel het Italiaanse KE Outdoor design,  het Duitse merk Erhardt, als het mooie Stobag gevestigd in Zwitserland. Wij hebben bewust (mede door onze jarenlange ervaring) voor deze merken gekozen, omdat ze naast een mooi uiterlijk ook een zeer robuuste en bijzonder stabiliteit hebben. Stabiliteit die de schermen blijven uitdragen ook na verloop van jaren!

Ontvang een offerteMaak een afspraak

cassette knikarm zonneschermen

Wij leveren een breed scala aan cassette knikarmschermen die zowel aan de muur als het plafond gemonteerd kunnen worden en die volledig naar wens samen te stellen zijn.  

Afhankelijk van Uw wensen gaan we hem samen helemaal opbouwen!

Wenst U bijvoorbeeld een heel breed scherm of een diepe , windvaste uitval? Dan hebben we speciale armen. Liever een scherm met verlichting in kast of armen , of allebei? Ook dit is geen probleem!

We werken dan met dimbare LED verlichting!  

Wist U dat we ook met eigen doeken collecties werken? Acryldoeken maar vooral veel polyester doeken! Deze zijn zelfreinigend en zelfs bestand tegen een kleine regenbui!

Gaat U liever voor design? Ook daarin voorzien wij! Zo kunt U zelfs de cassette in twee kleuren zelf ontwerpen!

 

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Petribi het adres voor zonneschermen in Zeeuws-Vlaanderen

Petribi informeert u graag over alle mogelijkheden van zonneschermen tot pergola systemen en adviseert U graag wat, in welke situatie, de beste oplossing zou kunnen zijn.  Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Onze showroom in Hulst is gevuld met verschillende tuinkamers, terrasoverkappingen, zonwering, raamhorren, garagedeuren, rolluiken, kunststof voordeuren en kozijnen.

Bezoek onze showroom!

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan