Terrasschermen

Petribi is het adres voor kwalitatieve zonneschermen voor terrassen en balkons van zowel particulieren als horeca en bedrijfsleven. Bepaal zelf de hoeveelheid zonlicht en geniet van het buitenleven.

Ontvang een offerte Bezoek onze showroom

Degelijke Erhardt en Stobag zonneschermen

We leveren hoogwaardige, kwalitatief zeer degelijke zonneschermen welke geproduceerd worden in Duitsland of Zwitserland. Onze jarenlange ervaring heeft ons inmiddels kennis laten maken met een zeer breed spectrum zonweringen. Zo hebben we (bijna) alle kwaliteiten reeds voorbij zien komen. Wij leveren, verkopen en promoten de volledige zonwering lijn van zowel het Duitse merk Erhardt, als het mooie Stobag gevestigd in Zwitserland. Wij hebben bewust (mede door onze jarenlange ervaring) voor deze merken gekozen, omdat ze naast een mooi uiterlijk ook een zeer robuuste en bijzonder stabiliteit hebben. Stabiliteit die de schermen blijven uitdragen ook na verloop van jaren!

Ontvang een offerteBezoek onze showroom

Erhardt zonnescherm

Van dit Duitse merk leveren we Casette knikarmschermen die zowel aan de muur als het plafond gemonteerd kunnen worden en die volledig naar wens samen te stellen zijn. Maximaal beschikbare afmeting: 5,5 meter breed met een uitval van 3 meter. 

U kunt maximaal genieten met de perfecte bescherming van het ERHARDT K cassettescherm. Dit scherm is extra stevig en biedt maximale bescherming voor de doeken van uw zonwering. Met dit cassettescherm kunt u heerlijk genieten in uw terras, balkon of tuin in de schaduw.

 

Ontvang een offerteBezoek onze showroom

Opties Erhardt gesloten knikarmscherm

Luxe uitvoering mogelijk

Het cassettescherm ERHARDT K is te verkrijgen met een geïntegreerde LED-strip. Zo kunt u gemakkelijk een aangename sfeer creëren op uw terras of balkon. U kunt zelfs de dimfunctie gebruiken om het licht precies naar uw voorkeur in te stellen. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een ingebouwde motor met afstandbediening. Dit maakt het gebruiken van uw cassettescherm wel heel makkelijk.

Erhardt casettezonnescherm KD

Ongestoord een krant of boek lezen zonder te verbranden? Kies voor het Knikarmscherm Erhardt KD. Beschikbaar tot 7 meter breed en een uitval van 4 meter. 

Het tijdloze design van het cassettescherm ERHARDT KD maakt een bijzonder lichte, elegante indruk. Als het scherm is ingerold, valt de zonwering door dit moderne ontwerp nauwelijks op. Het resultaat is een zonwering die harmonisch en discreet in de omgeving past. De compacte bouw zorgt er bovendien voor dat de ERHARDT KD extreem belastbaar is. Dit maakt deze zonwering ideaal voor grote oppervlakken.

Optioneel uit te breiden met:

In de voorste valstang kan onopvallend een vario-volant worden aangebracht. Deze kan als verticale zicht- en zonwering worden gebruikt tot een hoogte van 160 cm. Deze verticale bescherming wordt aangedreven door een motor voor maximaal comfort. Daarnaast zorgen de in de behuizing geïntegreerde LED-stripes voor een aangename sfeer op uw terras. Met de dimfunctie kunt u het licht precies zo instellen als u wilt. Voor maximaal comfort is er een ingebouwde motor met bijbehorende afstandsbediening, waarmee zowel de zonwering als de verlichting kunnen worden ingesteld.

Wilt u weten welk terrasscherm het beste past bij uw woning en situatie? Wilt u instpiratie opdoen? Neem gerust contact op met onze specialisten of kom eens langs in onze showroom te Hulst, we helpen u graag verder!

Ontvang een offerteBezoek onze showroom

STOBAG zonneschermen

Van het Zwitserse Stobag levert Petribi zonneschermen voor terras en balkon. 

Stobag casette-zonnescherm

Het cassette-zonnescherm ontbreekt niet in de STOBAG collectie. Het elegante zonnescherm met goed beschermde scharnierarmen of telescopische armen, 100% UV-bescherming zonnedoek en mechanische delen is verkrijgbaar in 5 modellen, meer dan 350 dessins en duizenden kleurcombinaties. Maximale afmetingen: 7 meter breed en 4 meter uitval.

Ontvang een offerteBezoek onze showroom

Stobag CAMABOX-schermen

De CAMABOX-schermen zijn hoogwaardige cassetteschermen met kubusvormig design. Ze worden gekenmerkt door heldere en consistente lijnen. Het bekroonde model BX4000 is bedoeld voor kleine tot middelgrote schaduwoppervlakken. Het nieuwe model BX4700 is geschikt voor grote terrassen en balkons.

Het fraai vormgegeven en elegante box-scherm past harmonieus in het totaalbeeld van de moderne constructie van vandaag. De duurzame gesloten kast beschermt het doek en de scharnierarmen effectief tegen weersinvloeden en vuil. De variabele consolepositie maakt flexibele, eenvoudige en tijdbesparende montage tegen de wand of onder het plafond mogelijk.

De optionele neerlaatbare volant-plus beschermt tegen de laagstaande zon en nieuwsgierige blikken voor meer comfort en flexibiliteit. De optionele ledverlichting in de kast en in de voorkant van het uitvalprofiel maakt het schaduwgebied ook in de avonduren tot een beleving. Het BX4700-model biedt, met behulp van Tunable White-technologie, traploos dimbaar licht van activerend koud tot ontspannend warmwit. Afhankelijk van het model en de gekozen optie gebeurt de aandrijving handmatig of door een elektromotor die comfortabel kan worden bediend met behulp van een afstandsbediening of via zon-/windsensoren. Geniet van gezellige outdoor-living-momenten op uw favoriete plek.

 

Ontvang een offerteBezoek onze showroom

Petribi het adres voor zonneschermen in Zeeuws-Vlaanderen

Petribi informeert u graag over de mogelijkheden van zonneschermen voor uw terras of balkon. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Ontvang een offerteBezoek onze showroom

Petribi is het adres voor kwalitatieve zonneschermen voor terrassen en balkons van zowel particulieren als horeca en bedrijfsleven. Bepaal zelf de hoeveelheid zonlicht en geniet van het buitenleven.

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Onze showroom in Hulst is gevuld met verschillende tuinkamers, terrasoverkappingen, zonwering, raamhorren, garagedeuren, rolluiken, kunststof voordeuren en kozijnen.

Kom langs!

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan