Serrezonweringen

Onze Petribi elegante serrezonweringen zijn een aanvulling op serres en glazen daken. Het biedt effectieve zonbescherming en zorgt voor een aangenaam klimaat. Onze tijdloze en eenvoudige ontwerpen passen harmonieus in elke architectuur.

Ontvang een offerte Bezoek onze showroom

Polyester doeken

Wij werken ten allen tijden met Polyester doeken, die lichter zijn en strakker hangen in de vaste geleiding. Daarbij zijn deze doeken verlijmd en deels voorzien van een extra stiknaad voor een nog langere levensduur. Het ouderwetste doek heeft nou eenmaal als eigenschap op de naden te verteren door de UV-straling. Onze gerenommeerde leveranciers leveren deze doeken dan ook al jaren niet meer!

Erger u niet langer aan de broeikas tempraturen en ervaar zelf de luxe van een frisse serre in de zomer!

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Serrezonweringen in alle maten en uitvoeringen

Serrezonweringen zijn leverbaar in alle gewenste maten en uitvoeringen. Samen zullen we tijdens ons gesprek bekijken welk type zonwering het beste bij uw wensen past.  

Het doek, dat zijdelings wordt geleid door de ZIP-technologie, laat geen lichtopening toe en zorgt voor een constante doekspanning. Bovendien maken de flexibele bevestigingsopties elk type installatie mogelijk. Of het nu gaat om kleine of grote oppervlakken, boven of onder het dakmontage Petribi verzorgt het allemaal!  

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Petribi het adres voor serrezonwering

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een serrezonwering bij u thuis of op de zaak? Petribi adviseert u graag over alle mogelijkheden. Bezoek onze showroom of bel 0114-310437 voor meer informatie. We adviseren u graag!

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Onze showroom in Hulst is gevuld met verschillende tuinkamers, terrasoverkappingen, zonwering, raamhorren, garagedeuren, rolluiken, kunststof voordeuren en kozijnen.

Bezoek onze showroom!

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan