STOBAG

Toonaangevende Zwitserse fabrikant STOBAG biedt een breed scala aan zonwering systemen met een brede toepassing. Of het nu voor uw balkon, gevel, terras of serre is. STOBAG creëert een schaduw oase met producten van hoogwaardige materialen, verwerkt in moderne en ecologische verantwoorde productieprocessen.

Ontvang een offerte Bezoek onze showroom

Zonwering van STOBAG

STOBAG biedt maatwerk zonwering van topkwaliteit. Bestand tegen dagelijkse weerinvloeden. Door te werken met enkel producten van hoogwaardige materialen. De  zon- en weerbeschermingsoplossingen van STOBAG zijn een veilige bescherming tegen de zon. Afhankelijk van het type zonnescherm bieden ze ook bescherming tegen regen, wind en ongewenste blikken.

STOBAG zonneschermen

Een elegant cassette-zonnescherm van STOBAG met goed beschermde armen, 100% UV-bescherming zonnedoek en mechanische delen verkrijgbaar in 5 modellen. Meer weten?

STOBAG vouwdaken

Vouwdaken in verschillende maten en kleuren voorzien van een speciaal PVC doek met een uitstekende UV-beschermingsfactor. Alle vouwdaken zijn voorzien van een geïntegreerd afwateringssysteem. Meer weten?

STOBAG serrezonwering

Met serrezonwering van STOBAG creëert u schaduwplekken in uw serre. Zo houdt u uw serre beter koel en kunt u er vaker van genieten. De serrezonweringen van STOBAG zijn verkrijgbaar in alle gewenste maten en kleuren. Meer weten?

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Petribi als uw STOBAG dealer

Bij Petribi vertrouwen we op de kwaliteit van STOBAG. We bieden meerdere typen zonwering aan van dit topmerk. Vanuit onze jarenlange ervaring raden we dit merk aan voor zonwering voor particulier en zakelijk.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Onze showroom in Hulst is gevuld met verschillende tuinkamers, terrasoverkappingen, zonwering, raamhorren, garagedeuren, rolluiken, kunststof voordeuren en kozijnen.

Bezoek onze showroom!

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan