Rolluiken en screens

Wij zijn enorm trots de enigste 100% Heroal partner te zijn, hier in het Zeeuws-Vlaamse! Helaas gebruikt de concurrentie de marktnaam, maar hebben ze nog nooit een 100% geassembleerd Heroal product uit de Duitse fabriek in handen gehad! Een strijd die zowel Heroal als wij voeren, en een kleine tip voor u als consument! Wij leveren de volledige Heroal rolluiken en screenlijn en laten alles assembleren in Duitsland, waarna het met transport weer naar ons toe komt.

Ontvang een offerte Maak een afspraak

Heroal rolluiken

Naast verduistering en bescherming tegen alle weersinvloeden van buiten af, hebben Heroal rolluiken eveneens een energiebesparende en inbraakwerkende functie. Of u nu rolluiken nodig hebt voor uw nieuwbouw of om achteraf als voorzetrolluik te monteren, bij Petribi bent u aan het juiste adres!

Lees meer

Heroal screens

Wij zijn ervan overtuigd dat zonwering vandaag de dag meer moet kunnen dan enkel schaduw werpen. Onze screens bieden een multifunctionele bescherming tegen hitte, inkijk en verblinding. Voor particulier, detailhandel, kantoor en ook zeker schoolgebouwen!

Lees meer

Onze merken

Als producent van aluminium systeemoplossingen voor rolluiken, zonwering, roldeuren, ramen, deuren en gevels behoort Heroal tot de internationale marktleiders. 

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Zoutestraat in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Liever van te voren een afspraak? Plan hier uw afspraak in.

Maak een afspraak

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan