Rolluiken

Naast verduistering en bescherming tegen alle weersinvloeden van buiten af, hebben Heroal rolluiken eveneens een energiebesparende en inbraakwerkende functie. Of u nu rolluiken nodig hebt voor uw nieuwbouw of om achteraf als voorzetrolluik te monteren, bij Petribi bent u aan het juiste adres!

Ontvang een offerte Bezoek onze showroom

Heroal rolluiken

Wij leveren sinds jaar en dag 100% geassembleerde rolluiken rechtstreeks uit de Duitse Heroal fabriek. Niet enkel een los onderdeel van het rolluik, nee het volledige rolluik. Daarom staan wij achter de kwaliteit van deze rolluiken en bieden we u deze A-kwaliteit rolluiken aan tegen een zeer scherpe prijs. De Heroal rolluiken worden gekenmerkt door de goed geïsoleerde lamellen, design onderlijsten, waardoor er geen vliegen meer in de kast kunnen komen en de diverse geleidingsrailsen. Wanneer u kiest voor Heroal rolluiken, kiest u voor oerdegelijk Duitse kwaliteit.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Aluminium rolluiken

Heroal rolluiken zijn van aluminium gemaakt. Aluminium rolluiken zijn duurzaam, weersbestendig en bieden inbraakbescherming tot weerstandsklasse RC 4. Bovendien is aluminium onderhoudsvriendelijk, u hoeft ze enkel schoon te maken met warm water en een mild schoonmaakmiddel. De aluminium Heroal rolluiken zijn geschikt voor deur- en raamopeningen tot 5 meter breed en zijn verkrijgbaar in diverse types, vormen en kleuren. 

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Functies rolluiken

Rolluiken hebben diverse functies. Ze verduisteren binnenruimtes, beschutten tegen weer en wind, tegen de zon, houden nieuwsgierige blikken en lawaai buiten en hebben bovendien een inbraakwerende functie. 

  • Verduistering: een rolluik verduisterd een ruimte op elk gewenst moment; ideaal wanneer u bijvoorbeeld overdag moet slapen of een donkere slaapruitme voor uw kinderen wilt creeëren. 
  • Beschutting tegen weer en wind/energiebesparend: in de zomer houden Heroal rolluiken de warmte buiten en zorgen ze voor koele ruimtes, terwijl ze in de winter juist de kou buiten houden en de warmte binnen. 
  • Inbraakvertragend: rolluiken schrikken inbrekers af. Heroal rolluiken zijn verkrijgbaar in weerstandsklasse RC3 wat het nagenoeg onmogelijk maakt voor inbrekers om onopgemerkt binnen te dringen (zeker in combinatie met de Heroal veiligheidsvensters). 

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Types Heroal rolluiken

We bieden zowel voorbouw als opbouw rolluiken aan van het merk Heroal.

Wanneer u rolluiken wilt installeren in een bestaande woning zijn de Heroal voorzet rolluiken ideaal. Het tweede type rolluiken is zowel geschikt voor nieuwbouwwoningen als bij renovatieprojecten. Aan de bovenzijde gemonteerde rolluiken ofwel opbouwrolluiken worden voor de montage op het raam gemonteerd en als een vast verbonden eenheid in de raamopening ingebouwd. Bij alle twee de types kunt u kiezen uit vele designs en het volledige RAL-kleurenpallet.

 

Lees meer

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Rolluiklamellen

Naast het type rolluik hebt u ook de keuze uit diverse rolluiklamellen. De rolluiklamellen vormen smaen het rolluikgordijn, het zichtbare gedeelte van de rolluik wanneer deze naar beneden is. We werken voornamelijk met deze drie type lamellen:

  • De RS – 38 lamel: hoogste kwaliteit lamel
  • De RS – 42 lamel: kleine lamel van uitstekende kwaliteit
  • De RS – 55 lamel: een lamel geschikt voor grote oppervlaktes zoals winkelpanden of garagedeuren. 

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Kastvormen

Voor de Heroal rolluikkasten kunt u kiezen uit vier verschillende vormen, zodat u een rolluikkast hebt die perfect aansluit bij het uiterljik van uw woning. 

  • Vierkante bak
  • Vierkant afgschuinde bak
  • Half ronde bak
  • Heroal Extrusie bak (een dikwandige kast met een bijzonder strakke kanting die zorgt voor stille rolluiken).

 

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Kleuren

Wanneer u kiest voor een Heroal rolluik, kiest u voor een rolluik dat volledig afgestemd kan worden op uw wensen. Heroal beschikt namelijk over de grootste moffelstraat van Europa, waardoor iedere kleur mogelijk is. De Heroal rolluiken kunnen naar wens individueel gelakt of geolied worden en zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Geen geschikte RAL-kleur? Maak dan een keuze uit de exclusieve kleuren van Les Couleurs® Le Corbusier, die in elke combinatie harmonieus zijn. 

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Bediening Heroal rolluiken

De Heroal rolluiken kunnen op vier manieren bedient worden: met de standaard band, via een elektrische schakelaar op de muur, via een elektrische draadloze handzender (uit te breiden naar bediening via app of telefoon) of automatische bediening op basis van zonne-energie. Wanneer u kiest voor bediening op zonne-energie zit er in de omkasting van het rolluik een zonne-paneel. De opbrengst van het zonnepaneel wordt omgezet in bruikbare elektriciteit waarmee de accu van de rolluik wordt opgeladen. Het toppunt van gemak en duurzaamheid!

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Heroal

Heroal is een Duits familiebedrijf en biedt al meer dan 140 jaar aluminium systeemoplossingen voor rolluiken, zonwering, roldeuren, ramen, deuren en gevels. Partnerschap, continuïteit, kwaliteit en service vormen de basis voor Heroal dat in 2015 ook een vestiging opende in Helmond. 

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Petribi: Heroal rolluik specialist in Zeeuws-Vlaanderen

Al jaren mag Petribi zich Heroal vakspecialist noemen van de Heroal rolluiken, screens en roldeuren. We zijn 100% officieel Heroal Partner, wat betekend dat onze rolluiken rechtstreeks uit de Duitse fabriek komen. . Trots zijn we dan ook, dat we de enigste zijn in Zeeuws-Vlaanderen die ze 100% origineel geassembleerd uit Duitsland betrekt. We leveren en installeren het volledige Heroal gamma en adviseren u graag. Neem contact op voor meer informatie of kom vrijblijvend langs in onze showroom.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Onze showroom in Hulst is gevuld met verschillende tuinkamers, terrasoverkappingen, zonwering, raamhorren, garagedeuren, rolluiken, kunststof voordeuren en kozijnen.

Bezoek onze showroom!

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan