Pallazzo

Al meer dan 20 jaar is Pallazzo een bekend merk op het gebied van outdoor living. Met verschillende producten zoals terrasoverkappingen, schuifdeuren en complete wintertuinen zodat u het hele jaar door kunt genieten van buiten. Pallazzo overkappingen zijn voorzien van de benodigde certificeringen en keurmerken zoals het CE- en Qualicoat keurmerk.

 

 

Ontvang een offerte Bezoek onze showroom

Petribi als uw Pallazzo dealer

Pallazzo waarborgt de kwaliteit van de tuinkamers en overkappingen door enkel samen te werken met specifieke dealers. Deze worden volledig getraind op het gebied van de producten en de montage hiervan. Petribi mag zich met trots al jaren Pallazzo dealer noemen. Als enige dealer in Zeeuws-Vlaanderen kunt u bij ons terecht voor kwaliteitsproducten van Pallazzo.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Kwaliteitsproducten van Pallazzo

Palazzo staat bekend om betrouwbaarheid en kwaliteit. Als erkende dealer waarborgen wij deze kwaliteit en monteren we uw terrasoverkapping, tuinkamer of andere buitenoplossing. Zodat u lang kunt genieten.

Pallazzo terrasoverkapping

Bij Petribi vindt u diverse producten van Pallazzo waaronder onze terrasoverkappingen, terrasdaken of carports. Deze terrasoverkapping wordt vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en is verkrijgbaar tot een maximale grootte van 6 bij 5 meter. Meer weten?

Pallazzo Sqope

De speciale terrasoverkapping van Pallazzo is uniek in zijn soort. Met een moderne uitstraling en een strak en symetrisch ontwerp. De Pallazzo Sqope is een ruime terrasoverkapping die met aanpassingen gemakkelijk te veranderen is in een luxe tuinkamer. Meer weten?

Lamellen dak van Pallazzo

Met een lamellen dak van Pallazzo kunt een sfeervolle tuinkamer creëren. Speel met het licht en de warmte door het dak open en dicht te zetten wanneer het u uitkomt.  Met een lamellen dak wordt uw tuinkamer een ultieme eyecatcher. Meer weten?  

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Onze showroom in Hulst is gevuld met verschillende tuinkamers, terrasoverkappingen, zonwering, raamhorren, garagedeuren, rolluiken, kunststof voordeuren en kozijnen.

Bezoek onze showroom!

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan