Uitvalschermen en Markiezen

De ideale zonweringen om uw woning een zonnige uitstraling te geven en de warmte te weren. Anders dan bij de andere zonweringen kunt u hier niet onder zitten, maar verwezenlijkt u wel een optisch mooi resultaat! Voor iedere situatie een oplossing op maat!

Ontvang een offerte Bezoek onze showroom

Markies als zonwering

Als klassieker onder de zonweringen bewijst de Markies zijn dienst al jaren. Een markies wordt gekenmerkt door de dichte zijkanten, die de laagstaande zon weren, en hun authentieke uitstraling.

Elektrische of handmatige bediening

De markies zonwering gaat met zijn tijd mee, want ook dit type zonwering is elektrisch bedienbaar. U kunt nog altijd kiezen voor de traditionele handmatige bediening, maar elektrische bediening behoort zeker tot de mogelijkheden.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Uitstraling van de Markies

De markies kan in verschillende vormen, doeken en omkasting geleverd worden, waardoor u zowel voor een moderne als de nostalgische klassieke uitstraling kunt kiezen.

Kleuren en motieven

Het zonweringsdoek van de markies is beschikbaar in bijna alle kleuren en diverse motieven. Zo kan de markies perfect afgestemd worden op uw woning of bedrijfspand.

Houten of aluminium frame

Het frame van de markies kan gemaakt worden van hout of aluminium. Een markies bestaat altijd uit een frame waar het zonweringsdoek op gespannen wordt. Bij een houten frame, zijn de slagen (latten in u-vorm) gemaakt van hout. Meestal bestaan de houten markiezen uit 5 houten slagen. Wanneer u kiest voor een aluminium frame wordt het doek gespannen op een aluminium onderhoudsvrije constructie.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Petribi: uw adres voor een markies op maat

Petribi maakt alle zonweringen op maat, zodat ze goed aansluiten bij uw woning of bedrijfspand. Kom de verschillende mogelijkheden bekijken in onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie. We informeren u graag! 

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Onze showroom in Hulst is gevuld met verschillende tuinkamers, terrasoverkappingen, zonwering, raamhorren, garagedeuren, rolluiken, kunststof voordeuren en kozijnen.

Bezoek onze showroom!

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan