Uitvalschermen en Markiezen

De ideale zonweringen om uw woning een zonnige uitstraling te geven en de warmte te weren. Anders dan bij de andere zonweringen kunt u hier niet onder zitten, maar verwezenlijkt u wel een optisch mooi resultaat! Voor iedere situatie een oplossing op maat!

 

Ontvang een offerte Maak een afspraak

Markiezen zonwering

De klassieker onder de zonweringen die zijn dienst al jaren bewijst. Met de Markiezen zonwering van Petribi kiest u voor een effectieve vorm van zonwering! De zijkanten van de Markies weren de laagstaande zon.

Uitstraling van de Markies

Dankzij de verschillende vormen, doeken en omkasting kunt u zowel voor een nostalgische klassieke als moderne uitstraling kiezen. Een markies kan de traditionele vorm hebben maar ook andere vormen zijn mogelijk, informeer zeker naar de mogelijkheden. De doeken zijn in verschillende kleuren en motieven leverbaar en u kunt kiezen voor een aluminium of houten omkasting. 

Elektrische of handmatige bediening

De Markies zonwering gaat met zijn tijd mee, want ook deze zonwering is elektrisch bedienbaar. 

Uw Markiezen zonwering op maat

Petribi maakt alle zonweringen op maat, zodat ze goed aansluiten bij uw woning of bedrijfspand. Kom de verschillende mogelijkheden bekijken in onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie. We informeren u graag! 

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Zoutestraat in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Liever van te voren een afspraak? Plan hier uw afspraak in.

Maak een afspraak

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan