Pallazzo sqope moderne terrasoverkapping

De Pallazzo Sqope is het ultieme stijlicoon voor uw tuin en  zowel aan de gevel als vrijstaand leverbaar! De terrasoverkapping is uniek in zijn soort en heeft een ongeëvenaard strak en symmetrisch design. Zo zijn de dakliggers geïntegreerd in de constructie, waardoor ze geen hellingshoek hebben en van buitenaf niet zichtbaar zijn.

 

 

Ontvang een offerte Bezoek onze showroom

Ruime afmetingen

Deze terrasoverkapping kan tot 7 meter breed en 4,5 meter diep geplaatst worden op twee staanders. Zo wordt een ruime terrasoverkapping gecreëerd waarbij u vrij bent om de overkapping in te richten zonder obstakels en met vrij uitzicht.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Verlichting

Wilt u wanneer het donker wordt blijven genieten van de Pallazzo Sqope? Het kan door LED-verlichting te integreren in de dakliggers. De energiezuinige en dimbare spotjes worden weggewerkt in de liggers waarna u met een druk op de knop geniet van sfeervolle avonden.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Kleuren

De terrasoverkapping is standaard beschikbaar in 7 verschillende kleuren. Tegen een meerprijs is de Pallazzo Sqope leverbaar in nagenoeg alle RAL kleuren. Bovendien heeft u de keuze uit diverse gladde en structuur kleuren.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

(Glazen) zijwanden

Waait er vaak een fris windje over uw terras of wilt u het buitenseizoen verlengen? Kies dan voor een vaste wand of schuifwand. De Sqope is uit te breiden met een vaste (glazen) wand, bijvoorbeeld ideaal wanneer u last heeft van een tochthoek aan een zijde van uw terras. Voor de vaste wanden zijn diverse mogelijkheden, waaronder glas en hout.

De Pallazzo is ook uit te breiden met een glazen schuifwand. Plaatsbaar aan alle zijden van de terrasoverkapping. Geniet het hele jaar door in uw Pallazzo Squope!  

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Pallazzo screens

Met de Pallazzo Screens weert u de (laagstaande) zon en creëert u een aangenaam klimaat. De screens filteren 85% van het zichtbare zonlicht terwijl u nog steeds een prachtig zicht heeft op uw tuin. Bovendien beschermen de screens ook tegen de wind. 

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Pallazzo

Pallazzo ontwerpt en produceert al meer dan 20 jaar outdoor living producten. De terrasoverkappingen, schuifdeuren en complete wintertuinen worden geproduceerd in verschillende Europese landen, waaronder Nederland, Duitsland, Frankrijk, Denemarken en België. Pallazzo levert enkel aan erkende partners, zoals Petribi om de kwaliteit te waarborgen. Zo worden wij regelmatig door Pallazzo getraind op het gebied van product- en montagekennis.

Alle Pallazzo terrasoverkappingen, schuifdeuren en wintertuinen zijn voorzien van de benodigde certificeringen en keurmerken zoals het CE- en Qualicoat keurmerk. Pallazzo staat bekend om zijn betrouwbaarheid en kwaliteit zodat u optimaal kunt genieten van het buitenleven, het hele jaar rond.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Petribi is uw Pallazzo dealer

Wij zijn al jaren officieel Pallazzo Dealer en de enige in de regio Zeeuws-Vlaanderen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van de Pallazzo Squope of een van de andere Pallazzo overkappingen uit ons assortiment. Maak nu een afspraak of kom vrijblijvend langs in onze showroom.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Onze showroom in Hulst is gevuld met verschillende tuinkamers, terrasoverkappingen, zonwering, raamhorren, garagedeuren, rolluiken, kunststof voordeuren en kozijnen.

Bezoek onze showroom!

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan