Heroal rolluiken

Naast verduistering en bescherming tegen alle weersinvloeden van buiten af, hebben Heroal rolluiken eveneens een energiebesparende en inbraakwerkende functie. Of u nu rolluiken nodig hebt voor uw nieuwbouw of om achteraf als voorzetrolluik te monteren, bij Petribi bent u aan het juiste adres!

Ontvang een offerte Maak een afspraak

A-kwaliteit rolluiken

Wij leveren sinds jaar en dag 100% geassembleerde rolluiken rechtstreeks uit de Duitse Heroal fabriek. Niet enkel een los onderdeel van het rolluik, nee het volledige rolluik. Daarom staan wij achter de kwaliteit van deze rolluiken. Zeker in de rolluiken is momenteel een hele prijzenslag bezig, doen wij hier aan mee? Nee… wij leveren A-kwaliteit producten tegen een zeer scherpe concurrerende prijs. Werken standaard met goed geïsoleerde lamellen en hedendaags indien gewenst met dikwandige extrusie omkastingen. Daarbij worden de rolluiken voorzien van design onderlijsten, waardoor er geen vliegen meer in de kast kunnen komen. Hierin zijn we de concurrentie zeker een stapje voor! Geen hinderlijk getik meer op de rolluikkappen, maar oerdegelijke Duitse kwaliteit!

Wij leveren de rolluiken nog band bediend, maar hoofdzakelijk met motoren. Met een draaischakelaar, handzender of hedendaags met een app op uw telefoon. Feilloos te bedienen vanuit uw werk of vakantieadres. Ook te voorzien van zonnecel functie.

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Zoutestraat in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Liever van te voren een afspraak? Plan hier uw afspraak in.

Maak een afspraak

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan