Over Petribi

Wij zijn een servicegericht familiebedrijf uit Hulst, gespecialiseerd in de levering en montage van rolluiken, zonwering, garagedeuren, kunststof kozijnen en deuren, terrasoverkappingen, tuinkamers en serres.

Ontvang een offerte Maak een afspraak

Historie Petrbi

In 1999 zijn Peter en Lia Wagenaer opgestart aan hun toenmalige woning, met de verkoop van rolluiken en zonneschermen. Waar we toen nog adverteerden met “Petribi niet de grootste, maar wel de goedkoopste” zijn we nu inmiddels een vaststaand feit in de regio met 8 fulltime medewerkers! In 2002 hebben we het pand aan de Zoutestraat in Hulst gekocht en onze eerste showroom gecreëerd. Waar we toen de nadruk legden op rolluiken en zonneschermen, zijn we met de zonweringtrends meegegroeid en is het assortiment flink uitgebreid! Juist omdat we blijven innoveren en met de tijd blijven meegaan hebben we een grotere showroom nodig waar we ons volledige buitenleven programma kunnen laten zien. Daarom nu vol trots gestart met het realiseren van een nieuwe showroom op de locatie; Glacisweg 36 te Hulst welke we hopelijk op korte termijn media najaar 2021 kunnen betrekken. Blijf deze site in de gaten houden voor de huidige ontwikkelingen!  

Een begrip in Zeeuws-Vlaanderen

Mede door de goede prijs/kwaliteitsverhouding en onze service is Petribi uitgegroeid tot een begrip in Zeeuws-Vlaanderen. Ondanks de groei is het familiebedrijfsgevoel behouden waardoor de lijnen kort zijn, we snel kunnen schakelen en u snel helpen. En daar zijn we best trots op!

Overname door Bianca en Ricardo

Nu anno 2021 zijn wij; Bianca en Ricardo klaar om het bedrijf van onze ouders verder te zetten. Petribi blijft het adres voor kwaliteitsproducten, persoonlijk advies, vakkundige montage en perfecte service voor en na uw aankoop.

Petribi creërt dromen en verzorgt een oplossing op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Zoutestraat in Hulst! In onze showroom vindt U onder andere;

  • Heroal – rolluiken & screens
  • Hörmann- garagedeuren & voordeuren
  • Deceuinck- Kunststof & aluminium voordeuren en raamkozijnen
  • Erhardt & Stobach- exclusief buitenleven, zonweringen , veranda’s en tuinkamers
  • Unilux- raamhorren

Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter Wagenaer bij u langs voor de opmeting en montage.

U kunt altijd op Petribi terugvallen, ook bij problemen. Wij zijn altijd bereikbaar via 0114 - 31 04 37, zodat we het probleem snel kunnen verhelpen. Voorkomen is beter als genezen en daarom kunt u bij Petribi ook terecht voor onderhoud van uw huidige producten.

Petribi creeërt dromen en verzorgt voor iedere situatie een oplossing op maat!

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Zoutestraat in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Liever van te voren een afspraak? Plan hier uw afspraak in.

Maak een afspraak

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan