Sectionaaldeuren

Hörmann heeft voor ieder budget een passende sectionaldeur. De standaard 42 mm dik geïsoleerde deur tot 67 mm dik. Standaard kleur wit of toch liever rvs inlay’s met een glazen raampartij? Ontdek de mogelijkheden!

Ontvang een offerte Bezoek onze showroom

Hörmann sectionaaldeur

Bij de keuze voor een nieuwe Hörmann garagesectionaaldeur moet er op enkele punten worden gelet. De tijd van saaie, functionele metalen deuren is namelijk allang voorbij! Inmiddels is er een grote keuze aan sectionaaldeuren die functie, uiterlijk en veiligheid combineren.

Wij hebben garagedeuren in verschillende motieven, uitvoeringen en kleuren leverbaar! Zo zijn de inmiddels bekende houtnerf profielen nog steeds leverbaar, maar hebben we ook dikwandige vlakke panelen met RVS design inlays. Wilt u iets helemaal anders dan anders? Er zijn zelf meerdere “houtlook” prints leverbaar. Het lijkt dan net op echt hout, maar heeft alle voordelen van een onderhoudsvriendelijke stalen garagedeur!

Bovendien zijn alle types te voorzien van beglazing, lichtstraten, cassette uitvoering… voor iedere smaak is er een Hörmann garagedeur te vinden!

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Isolatie van uw garagedeur

Zoals eerder toegelicht is de isolatiewaarde bij de standaard uitvoering; 42 mm dik geïsoleerde panelen uitstekend. Heeft u een inpandige garage of is uw garage omgetoverd tot praktijk of hobbyruimte? Dan adviseren wij de 67 mm dik geïsoleerde uitvoering. Hier kan geen houten pui tegenop!

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Handmatig of elektrisch

Wenst u de garagedeur handmatig of elektrisch? Garagedeuraandrijvingen horen inmiddels bijna altijd tot de standaarduitrusting van garagedeuren. Automatisch bediende garagedeuren bieden het voordeel dat u de garagedeur bijzonder comfortabel met de handzender direct vanuit de auto kunt bedienen. Met behulp van Smart Home-oplossingen is het inmiddels ook mogelijk om met de smartphone op elk moment en op elke plek de garagedeur te openen.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Voorkom ongenode gasten

Ongenode gasten maken met de automatische sectionaaldeuren van Hörmann nauwelijks kans. Wanneer de garagedeur dicht is, klikt de optilbeveiliging automatisch in de aanslag van de geleidingsrail. Zo is deze direct stevig vergrendeld en beveiligd tegen optillen. Deze gepatenteerde deurvergrendeling is volledig mechanisch en werkt dus ook zonder elektrische voeding, in tegenstelling tot de aandrijvingen van veel andere fabrikanten.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Hörmann partner

Petribi is officieel partner van Hörmann. Bekijk hier onze partnerpagina: https://petribi.hormannpartner.nl/

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Onze showroom in Hulst is gevuld met verschillende tuinkamers, terrasoverkappingen, zonwering, raamhorren, garagedeuren, rolluiken, kunststof voordeuren en kozijnen.

Bezoek onze showroom!

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan