Openslaande garagedeuren

Niet iedereen verkiest het gemak of soms zelf ongemak van een sectionaldeur. In sommige thuis situaties zijn openslaande garagedeuren de oplossing. Openslaande deuren zijn tevens ook geschikt als tuinpoort. Ontdek de mogelijkheden hier. 

Ontvang een offerte Bezoek onze showroom

Hörmann openslaande garagedeuren

Garagedeuren van Hörmann staan bekend om hun kwaliteit. Gemaakt van hoogwaardig staal en aluminium. Scharnieren 3D verstelbaar en eventueel voorzien van veiligheidssloten. De deuren zijn in alle RAL kleuren leverbaar en hebben 10 jaar fabrieksgarantie. De garagedeur bestaat uit twee openslaande deuren met een brede opening. Breed genoeg om bijvoorbeeld met een scootmobiel naar binnen te kunnen. Indien nodig kunnen beide delen geopend worden, zodat u ook de auto binnen en buiten rijden kunt.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Voor iedereen een openslaande garagedeur

Wij hebben deuren in verschillende motieven, uitvoeringen en alle kleuren leverbaar! Bovendien alle types te voorzien van beglazing, lichtstraten, aluminium deurbeslag…… voor ieder smaak wel iets te vinden! Zoals eerder toegelicht is de isolatiewaarde bij de standaard uitvoering; 42 mm dik geïsoleerde panelen uitstekend.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Isolatie

Heeft u echt een inpandige garage, of uw garage omgetoverd tot praktijk of hobbyruimte dan adviseren wij de 67 mm dik geïsoleerde uitvoering, met thermisch onderbroken kozijnen. Hier kan geen houten pui tegenop. Onze openslaande deuren zijn rondom voorzien van afsluitrubbers. Ook op de onderdorpel sluit de deur mooi af. Hierdoor zal het een stuk aangenamer zijn in uw garage in vergelijking met de ongeïsoleerde kanteldeur.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Hörmann partner

Petribi is officieel partner van Hörmann. Bekijk hier onze partnerpagina: https://petribi.hormannpartner.nl/

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Onze showroom in Hulst is gevuld met verschillende tuinkamers, terrasoverkappingen, zonwering, raamhorren, garagedeuren, rolluiken, kunststof voordeuren en kozijnen.

Bezoek onze showroom!

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan