Heroal roldeuren

Heeft u geen ruimte voor een sectioonaaldeur of openslaande deuren? Dan is wellicht onze Heroal roldeur voor u de oplossing! Mochten we er samen niet uitkomen met het assortiment van Hörmann. Dan schakelen we graag over naar onze vertrouwde partner Heroal. Deze levert roldeuren voor de particulier en industrie. Meer lezen of dit uw geschikte oplossing is.

Ontvang een offerte Maak een afspraak

Heroal roldeur

Heeft u geen ruimte voor een sectionaaldeur of openslaande deuren? Dan is wellicht onze Heroal roldeur de oplossing! Deze deuren zijn voorzien van TÜV-geteste inbraak beveiling. Ook het aantal inbraken in garages neemt toe, want die komen vaak direct op de leefruimte uit. De deur wordt daarbij simpelweg uit zijn geleidingsrails getild. Heroal staat voor verhoogde inbraakbeveiliging, TÜV-getest. Een grote materiaalsterkte, buigvastheid en extreem stabiele geleidingsrails garanderen een surplus aan veiligheid.

Een rolpoort naar wens

Een rolpoort naar wens; Heroal roldeur zijn geschikt voor nagenoeg elke inbouwsituatie. Zo kunnen ook grote openingen in de gevel met gevoel voor design en plaats besparend afgesloten worden. U kunt kiezen uit een uitgebreid kleurenpallet en oppervlaktestructuren en u kunt de roldeur combineren met passende raam-, rooster- en ventilatieprofielen. Gebruiksvriendelijk en veilig, met een stabiele aluminium roldeur van Heroal hoeft u zich uw hele leven lang geen zorgen meer te maken. Elementen voor de bediening en voor uw comfort kunnen ook jaren later nog gemonteerd worden. Ook ongevallenbescherming is een standaard bij Heroal. Zo is er de automatische hindernisherkenning, zijn er remmen die voorkomen dat de poort naar boven schiet of naar beneden valt en er is een nood ontgrendeling.

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Zoutestraat in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Liever van te voren een afspraak? Plan hier uw afspraak in.

Maak een afspraak

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan