Kunststof kozijnen

Petribi staat garant voor kunststof en aluminium kozijnen en deuren van uitstekende kwaliteit met een grote mate van duurzaamheid en energiezuinigheid. De robuuste maar stijlvolle Deceuninck profielen passen goed in elk type woning. Aan te kleden met Unilux raamhorren of raamdecoratie.

Ontvang een offerte Bezoek onze showroom

Deceuninck kunststof en aluminium kozijnen

Bent u toe aan nieuwe raamkozijnen? Twijfel dan niet langer en contacteer ons! Wij zijn reeds jaar en dag officieel Deceuninck partner. Zowel aluminium als kunststof kozijnen kunnen wij voor u leveren en plaatsen.

Lees meer

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Kunststof voordeuren

De voordeur is het visitekaartje van iedere woning. Bovendien heeft een deur ook een isolerende functie. Wij leveren een ruim programma kunststof voordeuren van de Belgische fabrikant Deceuninck waardoor we voor iedere woning een passende deur hebben.

Lees meer

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Aluminium voordeuren

De voordeur is het visitekaartje van iedere woning. Past een strakke voordeur helemaal bij uw woning of bedrijfspand, kies dan voor een aluminium voordeur. Wij bieden aluminium voordeuren van Hörmann. Verkrijgbaar in diverse designs, kleuren en stijlen. 

Lees meer

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Unilux raamhorren

Last van vervelende insecten binnen of hinderlijke muggen die je nachtrust verstoren? Of wil jij je woning of bedrijfspand ventileren zonder insecten binnen te krijgen? Kies voor Unilux horren. Voor ieder type raam of deur hebben wij een horrenoplossing op maat!

Lees meer

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Onze merken

Garant staan voor kunststof en aluminium kozijnen en deuren van uitstekende kwaliteit met een grote mate van duurzaamheid en energiezuinigheid, kan alleen met de drie topmerken Unilux, Deceunick en Heroal!

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Onze showroom in Hulst is gevuld met verschillende tuinkamers, terrasoverkappingen, zonwering, raamhorren, garagedeuren, rolluiken, kunststof voordeuren en kozijnen.

Bezoek onze showroom!

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan