Aluminium voordeuren

De voordeur is het visitekaartje van iedere woning. Past een strakke voordeur helemaal bij uw woning of bedrijfspand, kies dan voor een aluminium voordeur. Wij bieden aluminium voordeuren van Hörmann. Verkrijgbaar in diverse designs, kleuren en stijlen. 

Ontvang een offerte Bezoek onze showroom

Hörmann aluminium voordeuren

Past een strakke voordeur helemaal bij uw woning of bedrijfspand dan adviseren wij vaak een aluminium voordeur van Hörmann. Deze Duitse producent biedt vier voordeuruitvoeringen aan elk beschikbaar in verschillende motieven en kleuren. De aluminium deuren bieden een goede warmte- en geluidsisolatie, zijn stevig, veilig en onderhoudsvriendelijk.

Design aluminium voordeuren

De ThermoSafe, ThermoSafe Hybrid-, ThermoPlan Hybrid – en ThermoCarbon voordeuren hebben een vleugeloverdekkend deurblad met inliggend vleugelprofiel aan de binnen- en buitenzijde. Hierdoor is het vleugelprofiel niet zichtbaar en ontstaat een strak vormgegeven deur.

Inbraak werende voordeur

Hörmann voordeuren zijn standaard uitgerust met een meervoudige vergrendeling op basis van de RC 3 veiligheidsklasse. De scharnierzijde van de deur is beveiligd tegen optillen en het is mogelijk om te kiezen voor overdekt liggende scharnieren, zodat deze niet meer zichtbaar zijn. De deuren zijn uitgerust met 8 mm dik gelaagd veiligheidsglas wat zowel een inbreek werende als veiligheidsfunctie heeft.

Warmte- en geluidsisolatie

Hörmann deuren staan bekend om de hoge isolatie waarde. Bij de ThermoSafe – en ThermoCarbon voordeuren met beglazing wordt de beglazing inliggend in het deurblad vast geschuimd en niet vooraf zoals bij de meeste andere deuren. Deze gepatenteerde oplossing staat garant voor een nog betere warmte-isolatie, omdat het schuim zich op deze manier optimaal met het glas kan verbinden en er geen warmtebruggen ontstaan.

Kleuren en stijlen

Hörmann biedt voordeuren precies afgestemd op uw wensen. Of u nu een elegant deuraanzicht wilt, volledige beglazing of een bijzondere buitenhandgreep wenst bij Hörmann is het mogelijk.  De voordeuren zijn beschikbaar in vele motieven en kleuren. Met de Hörmann configurator kunt u met enkele klikken de door uw gewenste voordeur samenstellen bestaande uit een deuruitvoering, motief, kleur en afmeting. Ontwerp nu uw eigen voordeur met de Hörman configurator

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Hörmann

Hörmann is een Duits familiebedrijf dat al meer dan 85 jaar een kwaliteitsmerk is op het gebied van garagedeuren en voordeuren. Het is een duurzaam bedrijf, want ze putten hun energiebehoefte voor 100% uit ecostroom. Uw voordeur of garagedeur wordt duurzaam geproduceerd.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Hörmann partner

Petribi is officieel Hörmann-partner. Dit houdt in dat wij door Hörmann Nederland zijn geselecteerd als exclusief verkooppunt van Hörmann producten voor de particuliere markt. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, montage en service van aluminium voordeuren, garagedeuren, elektrische aandrijvingen en onderdelen. Bekijk hier onze partnerpagina

Bel ons via 0114-310437 of bezoek onze showroom voor meer informatie over de Hörmann deuren.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Onze showroom in Hulst is gevuld met verschillende tuinkamers, terrasoverkappingen, zonwering, raamhorren, garagedeuren, rolluiken, kunststof voordeuren en kozijnen.

Bezoek onze showroom!

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan