Deceuninck kunststof & aluminium kozijnen

Bent u toe aan nieuwe raamkozijnen? Twijfel dan niet langer en contacteer ons! Wij zijn reeds jaar en dag officieel Deceuninck partner. Zowel aluminium als kunststof kozijnen kunnen wij voor u leveren en plaatsen.

Ontvang een offerte Bezoek onze showroom

Deceuninck kunststof en aluminium kozijnen

Deceuninck kunststof kozijnen zijn er in diverse stijlen en kleuren maar hebben één ding gemeen: ze gaan héél lang mee, zodat u jaren geniet van een hoog wooncomfort. De kunststof kozijnen zijn energiebesparend, onderhoudsvriendelijk, 100% recycleerbaar en verkrijbaar in diverse stijlen, types (vaste kozijnen, draaikipkozijnen of tuimelkozijnen) en nagenoeg alle RAl kleuren. 

Naast de duurzame kunststof kozijnen heeft Deceuninck nu ook aluminium kozijnen en deuren op de markt gebracht onder de naam Decalu®. Een nieuwe lijn die volledig voldoet aan de huidige eisen om duurzaam, energiezuinig passief te bouwen en volledig circulair is. De aluminium kozijnen zijn voorzien van geïntegreerde dichtingen, hebben een onzichtbare afwatering en zijn net als de kunststof kozijnen verkrijgbaar in nagenoeg alle RAL kleuren.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Deceuninck ramen en deuren configurator

Vind u het moeilijk om de juiste stijl en kleur ramen en/ of deuren uit te kiezen voor uw nieuwe woning of renovatieproject. Maak gebruik van de Winspirator configurator van Deceuninck. Aan de hand van vier stappen krijgt u een 3D beeld van uw woning met deuren en ramen. Klik hier om naar de configurator te gaan. 

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Kozijnen met de hoogst haalbare isolatiewaarde

Onze kunststof kozijnen worden geproduceerd conform de nieuwste linktrusion technologie, waardoor deze de hoogst haalbare isolatiewaarde bevatten tegenover de andere Europese merken! Standaard voorzien van HR++ of tripple isolatie beglazing en inbraakvertragend hang & sluitwerk.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Uit te breiden met horren en raamdecoratie

Wij kunnen de nieuwe kozijnen gelijk voorzien van vaste inklemhorren, voorzethorren, Plissé vliegendeuren en raamdecoratie. Zo bent u in een keer volledig ontzorgt en moet er naderhand niet meer in de nieuwe profielen geboord worden! Geen hinderlijke boorgaatjes meer dus!

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Van inmeten tot afwerken

Wilt u graag kunststof of aluminium kozijnen laten installeren in uw woning? Het ervaren team van Petribi staat graag voor u klaar! Breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom aan de Zoutestraat In Hulst. We geven u graag meer informatie over de verschillende types en stijlen kunststof en aluminium kozijnen van Deceunicnk. Na uw bezoek komen onze vakkundige medewerkers de kozijnen zelf inmeten en plaatsen zodat we zeker weten dat uw nieuwe kozijnen perfect passen. 

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Showroom

Breng een bezoek aan onze showroom om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Ons deskundige team helpt u graag. 

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Onze showroom in Hulst is gevuld met verschillende tuinkamers, terrasoverkappingen, zonwering, raamhorren, garagedeuren, rolluiken, kunststof voordeuren en kozijnen.

Bezoek onze showroom!

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan