Kunststof voordeuren

De voordeur is het visitekaartje van iedere woning. Bovendien heeft een deur ook een isolerende functie. Wij leveren een ruim programma kunststof voordeuren van de Belgische fabrikant Deceuninck waardoor we voor iedere woning een passende deur hebben.

 

Ontvang een offerte Bezoek onze showroom

Deceunink deuren

De kunststof voordeuren van Deceuninck passen perfect in elk type architectuur, zijn volledig te personaliseren, bieden een voortreffelijke isolatie en zijn onderhoudsvriendelijk.

Wind- en waterdicht

De voordeuren zijn perfect wind- en waterdicht waardoor een koude tocht door de voordeur verleden tijd is. Bovendien zijn de voordeuren voorzien van isolatie, waardoor geluid minder goed hoorbaar is en de warmte binnen niet verloren gaat.

Ontvang een offerteBezoek onze showroom

Kleuren en stijlen

De kleur en stijl van deuren is bepalend voor de uitstraling van uw woning. Niet alleen de kleur van de buitenkant, maar ook de kleur van uw deur aan de binnenkant speelt hierbij een rol. Deceuninck biedt een ruime keuze aan kleuren en structuren voor zowel de buitenzijde als binnenzijde. Twijfelt u tussen verschillende kleuren? Probeer dan de Deceuninck deuren en kozijnen configurator

Onderhoudsvriendelijke deuren

Kunststof is bestand tegen alle weeromstandigheden en vuil- en stofwerend. Het is voldoende om uw deuren af en toe te reinigen met een zacht spons en water. We adviseren het hang- en slotwerk jaarlijks te onderhouden met het onderhoudskit.

Inbraak werende deuren

De duurzame en 100% recyclebare deuren zijn versterkt met gegalvaniseerd staal en de sluitplaten zijn beschermd met een bijkomende centrale barrière. Hierdoor krijgen inbrekers geen kans. Bovendien zijn de deuren geschikt voor alle soorten veiligheidsbeslag en adviseren we altijd dubbel gelaagd veiligheidsglas, dit is het meest inbraakbestendig.

Deuropeners

Alle voordeuren kunnen voorzien worden van een standaard slot maar ook elektrische deuropeners voor winkelruimtes, werkruimtes of rolstolvriendelijke ruimtes behoort tot de mogelijkheden.

Ontvang een offerteBezoek onze showroom

Deceuninck

Deceuninck staat bekend om zijn vernieuwende kozijn- en deuroplossingen. Wereldwijd levert deze Belgische fabrikant milieuvriendelijke producten die het comfort van huizen en gebouwen verhoogt op het gebied van isolatie, veiligheid, akoestiek en luchtkwaliteit. De kernwaarden van Deceuninck zijn betrouwbaarheid, innovatie en duurzaam ondernemen.

Ontvang een offerteBezoek onze showroom

Petribi Preferred Partner

Wij zijn officieel Preferred Partner van Deceuninck voordeuren, kunststof en aluminium kozijnen. De deuren en kozijnen worden ontwikkeld en geproduceerd in België. Wilt u meer informatie over Deceuninck deuren of kozijnen bel ons via 0114-310437 of bezoek onze showroom aan de Zoutestraat 36 in Hulst.

Ontvang een offerteBezoek onze showroom

De voordeur is het visitekaartje van iedere woning. Bovendien heeft een deur ook een isolerende functie. Wij leveren een ruim programma kunststof voordeuren van de Belgische fabrikant Deceuninck waardoor we voor iedere woning een passende deur hebben.

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Onze showroom in Hulst is gevuld met verschillende tuinkamers, terrasoverkappingen, zonwering, raamhorren, garagedeuren, rolluiken, kunststof voordeuren en kozijnen.

Kom langs!

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan