Garagedeuren

Petribi mag zich al 20 jaar Hörmann specialist noemen! Wij leveren het volledige Hörmann programma en met name sectionaaldeuren, openslaande garagedeuren en roldeuren. Wij zijn het aanspreekpunt voor woningbouw in Zeeuws-Vlaanderen. Met een Hörmann garagedeur heeft u gegarandeerd de beste prijs en de beste kwaliteit.

Ontvang een offerte Bezoek onze showroom

Sectionaaldeuren

Hörmann heeft voor ieder budget een passende sectionaldeur. De standaard 42 mm dik geïsoleerde deur tot 67 mm dik. Standaard kleur wit of toch liever rvs inlay’s met een glazen raampartij? Ontdek de mogelijkheden!

Lees meer

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Openslaande garagedeuren

Niet iedereen verkiest het gemak of soms zelf ongemak van een sectionaldeur. In sommige thuis situaties zijn openslaande garagedeuren de oplossing. Openslaande deuren zijn tevens ook geschikt als tuinpoort. Ontdek de mogelijkheden hier. 

Lees meer

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Heroal roldeuren

Heeft u geen ruimte voor een sectionaaldeur of openslaande deuren? Dan is wellicht onze Heroal roldeur voor u de oplossing! Mochten we er samen niet uitkomen met het assortiment van Hörmann. Dan schakelen we graag over naar onze vertrouwde partner Heroal. Deze levert roldeuren voor de particulier en industrie. Meer lezen of dit uw geschikte oplossing is.

Lees meer

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Onze merken

Petribi mag zich al 20 jaar Hörmann specialist noemen! Wij leveren het volledige Hörmann programma. Mochten we er samen niet uitkomen met het assortiment van Hörmann. Dan schakelen we graag over naar onze vertrouwde partner Heroal. 

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Onze showroom in Hulst is gevuld met verschillende tuinkamers, terrasoverkappingen, zonwering, raamhorren, garagedeuren, rolluiken, kunststof voordeuren en kozijnen.

Bezoek onze showroom!

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan