Heroal

Heroal combineert design met functionaliteit in haar producten. Het Duitse merk staat voor premium kwaliteit. Met de systeemoplossingen van Heroal kun je rekenen op betrouwbaarheid, efficiëntie en prestaties.

Ontvang een offerte Bezoek onze showroom

Petribi als uw Heroal dealer

Als vakspecialist van Heroal is Petribi al jaren gespecialiseerd in installatie en montage van de producten van Heroal. Als enige Heroal partner in Zeeuws-Vlaanderen bent u bij ons verzekerd van de echte kwaliteit van Heroal.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Rolluiken en screens van Heroal

De rolluiken en screens van Heroal zijn ideaal voor het verduisteren van uw kamer. Daarnaast bieden ze ook bescherming tegen hitte en deels tegen geluid. Onze rolluiken en screens zijn zowel ideaal

Heroal rolluiken

De rolluiken van Heroal worden vervaardigd uit hoogwaardig aluminium zodat deze lang meegaan. U kunt kiezen tussen diverse lamellen, kastvormen en kleuren. Zo passen de rolluiken altijd bij uw bestaande woning. Meer weten over onze rolluiken?

Heroal screens

We bieden 5 verschillende screens aan van Heroal, de best verkopende is het zipp-screen. Onze screens zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor verschillende doeken, kleuren en montagevarianten. Meer weten over onze screens?

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Garagedeuren van Heroal

Naast rolluiken en screens bieden we ook garagedeuren aan van Heroal. Dit type garagedeur is ideaal als u geen ruimte heeft voor sectionaaldeuren of openslaande deuren. Ook de garagedeuren van Heroal zijn beschikbaar in diverse kleuren. Alle deuren zijn van hoogwaardig aluminium en voorzien van inbraak beveiliging. Meer weten over onze garagedeuren?

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Onze showroom in Hulst is gevuld met verschillende tuinkamers, terrasoverkappingen, zonwering, raamhorren, garagedeuren, rolluiken, kunststof voordeuren en kozijnen.

Bezoek onze showroom!

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan