Lamellen dak

Met een lamellendak zet u de weersituatie en de lichtinval volledig naar uw hand. De lammellen zijn kantaalbaar waardoor u speelt met de zon. Wanneer het lamelllendak volledig gesloten is wordt het waterdicht. Een ideale terrasoverkaping voor alle weersomstandigheden en bovendien te voorzien van led strips. 

 

Ontvang een offerte Maak een afspraak

Uitstraling gecombineerd met gebruiksvriendelijkheid

Bij de ontwikkeling van het lamellendak is naast de indrukwekkende uitstraling rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid. Pallazzo LOUNGE heeft kantelbare aluminium lamellen waarmee u zelf de lichtinval kan bepalen. Door de eenvoudige en feilloze bediening creërt u in een handomdraai de gewenste lichtinval. Om weersinvloeden zoveel mogelijk onder controle te houden, zijn zo min mogelijk kunststoffen gebruikt. Zo zijn de zijkappen van de lamellen ook uit aluminium vervaardigd.

Een architectonische aanvulling voor ieder huis

Pallazzo Lounge brengt stijl en comfort samen. De lamellen terrasoverkapping heeft een chique en moderne uitstraling. Dankzij het minimalistisch design past het perfect bij iedere woning zowel modern als landelijk. De inwendige gootversterking biedt de mogelijkheid om een grote vrijdragende overspanning te maken. Pallazzo LOUNGE kan vrijstaand of tegen de huisgevel worden gemonteerd.

Eindeloos combineren

Pallazzo LOUNGE is eenvoudig te combineren met Pallazzo INVIGO. Deze schuifwand is te bedienen met slechts één handbeweging. De glaselementen bieden maximale transparantie en uitzicht op de tuin. De glaselementen bieden bovendien extra comfort door bescherming tegen wind en regen.

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Zoutestraat in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Liever van te voren een afspraak? Plan hier uw afspraak in.

Maak een afspraak

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan