Lamellen terrasoverkapping

Met een lamellen dak of lamellen overkapping zet u de weersituatie en de lichtinval volledig naar uw hand. De lamellen zijn kantelbaar waardoor u speelt met de zon. Wanneer de lamellen overkapping volledig gesloten is wordt het waterdicht. Een ideale terrasoverkapping voor alle weersomstandigheden en bovendien te voorzien van led strips.We voeren deze van het merk Pallazzo als instapmodel;deze heeft lamellen die kantelen.Van het Italiaanse merk KE voeren wij de Skylife pergola,deze lamellen overkapping schuift het lamellen pakket opzij naar een kant en kantelen.

Ontvang een offerte Bezoek onze showroom

Lamellen dak op maat

Met een lamellen dak creëert u een sfeervolle plek in uw tuin. Een plek waar u kunt ontbijten met uw gezin, ontspannen een boek kunt lezen of kunt borrelen met vrienden. Iedereen wil zo’n fijn plekje toch?

De Palazzo Lounge lamellen terrasoverkapping wordt gekenmerkt door de 135° roteerbare/kantelbare lamellen, waardoor je met één druk op de knop volmaakt lichtinval, schaduw en ventilatie creëert. Gebruiksvriendelijkheid gecombineerd met een unieke uitstraling.

De lamellenoverkapping is zowel tegen de gevel, op de muur, op een bestaande constructie als vrijstaand te plaatsen.

Naar wens te voorzien van led strips om de ultieme eyecatcher in uw tuin te creëren.

 

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Opties

Afmeting Palazzo Lounge lamellen dak 

Een Palazzo Lounge terrasoverkapping is leverbaar tot 6 meter breed en 4 meter diep. Dankzij de inwendige gootversterking bied deze Palazzo Lounge de mogelijkheid om een grote vrijdragende overspanning te maken.

Bediening lamellen

De lamellen zijn eenvoudig te bedienen met een elektrische afstandsbediening.

 

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Kleuren aluminium frame en lamellen

Het aluminium frame van de terrasoverkapping en de lamellen zijn standaard verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren en tegen meerprijs is de lamellen overkapping in alle RAL kleuren leverbaar. Bovendien kan het frame en de lamellen in afzonderlijke kleuren besteld worden.

Weersbestendig en eenvoudig schoon te maken

De Palazzo Lounge bestaat enkel uit aluminium waardoor uw lamellen terrasoverkapping weerbestendig en eenvoudig schoon te maken is. Met een vochtige doek verwijdert u al het vuil in een handomdraai.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Combineerbaar met glazen schuifwand

Het Palazzo LOUNGE lamellen dak is eenvoudig te combineren met de glazen schuifwand. De schuifwand is eenvoudig en licht te bedienen met slechts één handbeweging. Deze glazen schuifwand wordt volledig op maat gemaakt, waardoor de overlapping van de glazen wanden minimaal is. Gecombineerd met maximale transparantie van de glaselementen geniet u het hele jaar rond van een prachtig uitzicht op uw tuin.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Pallazo

Pallazzo ontwerpt en produceert al meer dan 20 jaar outdoor living producten. De terrasoverkappingen, schuifdeuren en complete wintertuinen worden geproduceerd in verschillende Europese landen, waaronder Nederland, Duitsland, Frankrijk, Denemarken en België. Pallazzo levert enkel aan erkende partners, zoals Petribi om de kwaliteit te waarborgen. Zo worden wij regelmatig door Pallazzo getraind op het gebied van product- en montagekennis.

Alle Pallazzo terrasoverkappingen, schuifdeuren en wintertuinen zijn voorzien van de benodigde certificeringen en keurmerken zoals het CE- en Qualicoat keurmerk. Pallazzo staat bekend om zijn betrouwbaarheid en kwaliteit zodat u optimaal kunt genieten van het buitenleven, het hele jaar rond.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Petribi is uw partner voor een lamellen overkapping op maat

Petribi verzorgt graag uw lamellen overkapping. Kom langs in onze vernieuwde showroom om alle opties van het lamellendak te bekijken. We helpen u graag.  

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Onze showroom in Hulst is gevuld met verschillende tuinkamers, terrasoverkappingen, zonwering, raamhorren, garagedeuren, rolluiken, kunststof voordeuren en kozijnen.

Bezoek onze showroom!

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan