Erhardt Markisen

Erhardt Markisen is expert in zonwerkingen, terrasoverkappingen en tuinkamers. Het doel? Genieten van outdoor living en een heerlijke nieuwe buitenervaring creëren. Al meer dan 40 jaar inspireert Erhardt Markisen met innovatie, lichtheid, eenvoud en levendigheid. Bij Erhart gaan innovatie en kwaliteit hand in hand met functionaliteit en traditie.

 

Ontvang een offerte Bezoek onze showroom

Petribi als uw Erhardt dealer

Petribi mag zich gespecialiseerd Erhardt partner en installateur noemen. Wij garanderen een goede ondersteuning bij de keuze van uw Erhardt terrasoverkapping of zonwering van aanvraag tot installatie. Op basis van onze jarenlange ervaring laten we u graag kennismaken met Erhardt Markisen.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Tuinkamers van Erhardt

Erhardt staat bekend om kwalitatief hoogwaardige tuinkamers die te personaliseren zijn zodat ze bij uw woning passen. U kunt de producten van Erhardt gebruiken als terrasoverkapping of deze uitbreiden als tuinkamer.

Erhardt subtiel tuinkamer

Een functionele maar ook stijlvolle terrasoverkapping. De Erhardt subtiel is de tuinkamer voor u. Deze tuinkamer is verkrijgbaar tot maximaal 7 meter breed en een maximale diepte van 6 meter. De Erhardt subtiel is gemakkelijk aan te passen naar smaak en uit te breiden met de andere producten van Erhardt. Meer weten?

Erhart Integral tuinkamer

Een moderne tuinkamer met een tijdloos design. De Erhardt Integral is mogelijk tot 7 meter breed en heeft een verborgen waterafvoer waardoor deze we aantrekkelijk uitziet. Ook de Erhardt Intergral is verkrijgbaar als terrasoverkapping en uit te breiden als tuinkamer. Meer weten?

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Zonweringen van Erhardt

Naast hoge kwaliteit tuinkamers en terrasoverkappingen biedt Erhardt ook kwalitatief hoogwaardige zonwering. De zonwering is tevens te gebruiken als uitbreiding op de tuinkamer zodat u beschermt zit op warme dagen.

Pergola zonwering

Met het pergola zonwering systeem van Erhardt kunt u gemakkelijk een grote oppervlakte voorzien van schaduw. Dit terrasscherm is verkrijgbaar tot 7 meter breed en door twee extra staanders zeer stabiel. Meer weten?

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Onze showroom in Hulst is gevuld met verschillende tuinkamers, terrasoverkappingen, zonwering, raamhorren, garagedeuren, rolluiken, kunststof voordeuren en kozijnen.

Bezoek onze showroom!

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan