Erhardt subtiel terrasoverkapping

De ideale uitbreiding van uw woonomgeving: de Erhardt Subtiel overkapping. Een terrasoverkapping van maximaal 7 meter breed op twee staanders die u van het vroegere voorjaar tot het late najaar laat genieten van het buitenleven. Lees meer over dit exclusieve Erhardt terras dak.

OKTOBERMAAND /ACTIEMAAND: bij afname van een ERHARDT TERRASOVERKAPPING een SOLAMAGIC HEATER ter waarde van € 1024,00 gratis!! vraag naar de voorwaarden in de winkel.Actie geldig tot 31 oktober 2023

Ontvang een offerte Bezoek onze showroom

Verborgen waterafvoer

Wanneer U kiest voor de terrasoverkapping type Integral biedt Erhardt  een moderne designoplossing voor het afvoeren van regenwater. Het afvoersysteem is dan namelijk volledig geïntegreerd in de aluminium constructie waarbij het regenwater uit de regengoot wordt geleid naar de geïntegreerde afvoer in een van de staanders.Het frontprofiel is met een clipsysteem eenvoudig te openen zodat u het kunt schoonmaken.Dit type terras overkapping is een moderne kubistische terrasoverkapping.

 

 

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Wandmontage

Door het gebruik van de nieuwste technologie garandeert Erhardt optimale functionaliteit en maximale aansluiting. Zo is de wandaansluiting voorzien van een aflopende afwatering in drie niveaus waardoor de binnenruimte altijd droog blijft.

Hoogwaardig aluminium en beschikbare kleuren veranda

De complete constructie van onze veranda’s wordt vervaardigd van hoogwaardig aluminium, standaard dubbel gepoedercoat in de kleuren wit, grijs aluminium met structuur (RAL 9007) of antraciet (DB 703). Uiteraard is uw veranda is elke gewenste RAL kleur of structuurlak te verkrijgen. 

Ontvang een offerteMaak een afspraak

De Erhardt subtiel uitbreiden als tuinkamer

De veranda kan worden uitgevoerd als tuinkamer, compleet met spiekozijnen, glazen schuifwanden, onderbouw verandazonweringen en geïntegreerde led verlichting. Een verwarming maakt het plaatje compleet. Met een Erhardt subtiel geniet u tot in de late uurtjes van het buitenleven!

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Erhardt Markisenbau

Het Duitse Erhardt Markisenbau produceert al meer dan 40 jaar innovatieve en kwalitatieve terrasoverkappingen en zonweringen die gekenmerkt worden door eenvoud, lichtheid, design en functionaliteit.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Petribi is uw Erhardt dealer

Petribi mag zich exclusief  Erhardt partner voor Zeeuws-Vlaanderen noemen en is hier in dan ook gespecialiseerd installateur . Wij garanderen een goede ondersteuning bij de keuze van uw Erhardt produkten van aanvraag tot installatie. Bezoek onze showroom of bel 0114-310437 voor meer informatie.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Onze showroom in Hulst is gevuld met verschillende tuinkamers, terrasoverkappingen, zonwering, raamhorren, garagedeuren, rolluiken, kunststof voordeuren en kozijnen.

Bezoek onze showroom!

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan