Erhardt subtiel

De ideale uitbreiding van uw woonomgeving: de Erhardt Subtiel overkapping. Een terrasoverkapping van maximaal 7 meter breed op twee staanders die u van het vroegere voorjaar tot de herfst laat genieten van het buitenleven. Lees meer over dit unieke terras dak.

Ontvang een offerte Maak een afspraak

Topklasse verandadak

Een topklasse verandadak. Geniet van uw terras vanaf het vroege voorjaar tot diep in de herfst met een aluminium veranda van Erhardt. Het Erhardt verandadak word geleverd in twee verschillende modellen, het type T100 (max. diepte 3.50 meter) en het type T150 (max. diepte 6 meter). Beide modellen kunnen worden uitgevoerd met 2 staanders tot een breedte van 7 meter, waardoor een hinderlijke derde staander wordt voorkomen. De goot kan voorbij de draagbalk worden ontworpen waarbij de staanders terug schieten.

Met een Erhardt tuinkamer kiest u naast een exclusief product voor zeer degelijke kwaliteit. Met deze hoogwaardige constructie van glas en aluminium wordt uw terras een weerbestendige tuinkamer.

Hoogwaardig aluminium en beschikbare kleuren veranda

De complete constructie van onze veranda’s wordt vervaardigd van hoogwaardig aluminium, standaard dubbel gepoedercoat in de kleuren wit, grijs aluminium met structuur (RAL 9007) of antraciet (DB 703). Uiteraard is uw veranda is elke gewenste RAL kleur of structuurlak te verkrijgen. 

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Verborgen waterafvoer

Erhardt biedt een moderne designoplossing voor het afvoeren van regenwater. Het afvoersysteem is namelijk volledig geïntegreerd in de aluminium constructie waarbij het regenwater uit de regengoot wordt geleid naar de geïntegreerde afvoer. Hierdoor is geen overhang van het dak nodig. Het frontprofiel is met een clipsysteem eenvoudig te openen zodat u het kunt schoonmaken.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Wandmontage

Door het gebruik van de nieuwste technologie garandeert Erhardt optimale functionaliteit en maximale aansluiting. Zo is de wandaansluiting voorzien van een aflopende afwatering in drie niveaus waardoor de binnenruimte altijd droog blijft.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

De Erhardt subtiel uitbreiden als tuinkamer

De veranda kan worden uitgevoerd als tuinkamer, compleet met spiekozijnen, glazen schuifwanden, onderbouw verandazonweringen en geïntegreerde led verlichting. Een verwarming maakt het plaatje compleet. Met een Erhardt subtiel geniet u tot in de late uurtjes van het buitenleven!

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Erhardt Markisenbau

Het Duitse Erhardt Markisenbau produceert al meer dan 40 jaar innovatieve en kwalitatieve terrasoverkappingen en zonweringen die gekenmerkt worden door eenvoud, lichtheid, design en functionaliteit.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Petribi is uw Erhardt dealer

Petribi mag zich gespecialiseerd Erhardt partner en installateur noemen. Wij garanderen een goede ondersteuning bij de keuze van uw Erhardt terrasoverkapping of zonwering van aanvraag tot installatie. Op basis van onze jarenlange ervaring laten we u graag kennismaken met de Erhardt T100/T150 Subtiel of een andere Erhardt terrasoverkapping of zonwering. Bezoek onze showroom of bel 0114-310437 voor meer informatie.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Erhardt Subtiel tuinkamer met glazen schuifwanden
Erhardt Subtiel tuinkamer met zonnewering
Tuinkamer Erhardt Subtiel
Erhardt Subtiel topklasse veranda
Erhardt Subtiel veranda
Erhardt Subtiel glazen uitvoering
Erhardt Subtiel met glazen schuifwand
Veranda Erhardt Subtiel
Terrasoverkapping Erhardt Subtiel
Erhardt Subtiel vakantiewoning
Gerealiseerde Erhardt Subtiel tuinkamer
Erhardt Subtiel tuinkamer bij vakantiewoning
Erhardt Subtiel geïntegreerde glazen schuifwand

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Liever van te voren een afspraak? Plan hier uw afspraak in.

Maak een afspraak

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan