Erhardt subtiel

Exclusieve overkapping met de mogelijkheid om een overstek te creëren aan de voorzijde. Met ledstrips in de liggers verwerkt kunt u de zon iedere dag laten schijnen! Breed tot 7 meter op 2 staanders. Zelfs de afvoerbuis is van hoogwaardig aluminium, lees meer over dit unieke terras dak!

Ontvang een offerte Maak een afspraak

Erhardt subtiel tuinkamer

Met een Erhardt tuinkamer kiest u naast een exclusief product voor zeer degelijke kwaliteit. Met deze hoogwaardige constructie van glas en aluminium wordt uw terras een weerbestendige tuinkamer.

Topklasse verandadak

Een topklasse verandadak. Geniet van uw terras vanaf het vroege voorjaar tot diep in de herfst met een aluminium veranda van Erhardt. Het Erhardt verandadak word geleverd in twee verschillende modellen, het type T100 (max. diepte 350 cm) en het type T150 (max. diepte 600 cm). Beide modellen kunnen worden uitgevoerd met 2 staanders tot een breedte van 700 cm, waardoor een hinderlijke derde staander wordt voorkomen. De goot kan voorbij de draagbalk worden ontworpen waarbij de staanders terug schieten. 

Hoogwaardig aluminium

De complete constructie van onze veranda’s wordt vervaardigd van hoogwaardig aluminium, standaard dubbel gepoedercoat in de kleuren wit, structuur RAL 9007 of structuur db-703. Uiteraard is uw veranda is elke gewenste RAL kleur of structuurlak te verkrijgen. 

De Erhardt subtiel als tuinkamer

De veranda kan worden uitgevoerd als tuinkamer, compleet met spiekozijnen, glazen schuifwanden, onderbouw verandazonweringen en geïntegreerde led verlichting. Een verwarming maakt het plaatje compleet. Met een Erhardt subtiel geniet u tot in de late uurtjes van het buitenleven!

Gerealiseerde Erhardt Subtiel tuinkamer
Erhardt Subtiel vakantiewoning
Erhardt Subtiel tuinkamer
Terrasoverkapping Erhardt Subtiel
Erhardt Subtiel tuinkamer met glazen schuifwanden
Erhardt Subtiel tuinkamer met zonnewering
Tuinkamer Erhardt Subtiel
Erhardt Subtiel topklasse veranda
Erhardt Subtiel veranda
Erhardt Subtiel glazen uitvoering
Erhardt Subtiel exclusieve tuinkamer
Erhardt Subtiel met glazen schuifwand
Veranda Erhardt Subtiel
Erhardt Subtiel aanbouw woning
Erhardt Subtiel tuinkamer bij vakantiewoning
Erhardt Subtiel geïntegreerde glazen schuifwand

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Zoutestraat in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Liever van te voren een afspraak? Plan hier uw afspraak in.

Maak een afspraak

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan