Vouwdaken

Wilt u te allen tijde een beschut terras waar u of uw gasten beschermd worden tegen de zon, wind en regen maar tegelijkertijd ook kunnen genieten van de sterrenhemel? Ga voor een vouwdak! Geschikt voor zowel particulieren als de horeca. 

Ontvang een offerte Maak een afspraak

Een vouwdak op maat

Wij leveren meerdere type en merken vouwdaken. Afhankelijk van uw situatie adviseren wij welk type vouwdak het beste bij u past. Allen van Duits of Zwitsers fabricaat en voorzien van speciaal PVC doek. Wanneer de zonwering helemaal geopend is heeft u een mooie strakke terrasoverkapping waarbij het water afgevoerd wordt via een gootsysteem naar de zijdelingse zijde.

Bij volledig opening van het terras al dan niet gewenst mooie sierlijke doekbaleinen in het zicht.

Verkrijgbaar voor iedere breedte

Leverbaar in alle standaard kleuren, onbeperkt koppelbaar en dus voor iedere gewenste breedte of uitvoering. Uit te breiden met spie kozijnen, glaswandsystemen, verwarming en zelfs muziek!

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Zoutestraat in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Liever van te voren een afspraak? Plan hier uw afspraak in.

Maak een afspraak

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan