Terrasschermen

Terrasschermen zijn ideaal om bijvoorbeeld een groot gedeelte van uw terras te overdekken. In de zomer kunt u al vroeg genieten van een zomerse dag en aan het einde van de zomer kunt u langer nagenieten. Vanwege de flauwe helling is de doorloopruimte onder het terrasscherm onbeperkt.

Ontvang een offerte Maak een afspraak

Degelijke Erhardt en Stobag zonneschermen

Wij leveren hoogwaardige, kwalitatief zeer degelijke zonneschermen welke geproduceerd worden in Duitsland of Zwitserland. Onze jarenlange ervaring heeft ons inmiddels kennis laten maken met een zeer breed spectrum zonweringen. Zo hebben we (bijna) alle kwaliteiten reeds voorbij zien komen. Wij leveren, verkopen en promoten de volledige zonwering lijn van zowel het Duitse merk Erhardt, als het mooie Stobag gevestigd in Zwitserland. Wij hebben bewust (mede door onze jarenlange ervaring) voor deze merken gekozen, omdat ze naast een mooi uiterlijk ook een zeer robuuste en bijzonder stabiliteit hebben. Stabiliteit die de schermen blijven uitdragen ook na verloop van jaren!

Knikarm cassetteschermen 

Standaard zijn onze knikarm cassetteschermen leverbaar tot een afmeting van 650 breed x 350 cm uitval. De zonneschermen zijn verkrijgbaar in vele (structuur) kleuren en worden standaard geleverd met Somfy motoren en een handzender. Petribi verzorgt speciale zonweringsdoeken afhankelijk van type scherm en uw situatie! 

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Zoutestraat in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Liever van te voren een afspraak? Plan hier uw afspraak in.

Maak een afspraak

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan