Heroal screens

Wij zijn ervan overtuigd dat zonwering vandaag de dag meer moet kunnen dan enkel schaduw werpen. Onze screens bieden een multifunctionele bescherming tegen hitte, inkijk en verblinding. Voor particulier, detailhandel, kantoor en ook zeker schoolgebouwen!

Ontvang een offerte Maak een afspraak

De veelzijdige mogelijkheden van screens

Onze screens zijn veelzijdig, bieden uitstekende prestaties en maximale flexibiliteit. Naast het voorkomen van verblinding en het buitenhouden van warmte kunnen screens worden gebruikt als privacyschermen of om de leefruimte volledig te verduisteren. Afhankelijk van het type screen kunnen we tot een breedte van 600 cm gaan!

Meest verkocht zijn hedendaags onze; Zipp-screens

Zipp-screens

Doek zit opgespannen door middel van een ritssyteem in de geleiding waardoor er een windvaste en insectenwerende uitvoering ontstaan. Ideaal als u veel thuis bent en toch de warmte op een veilige manier buiten wenst te houden!

Ruime keuze 

Door de grote keuze aan zonweringsdoeken, kleuren en montagevarianten bieden onze screens voor buitengebruik de hoogste mate van ontwerpvrijheid, zodat de screens zich qua vorm, kleur en grootte perfect aanpast aan het uiterlijk van uw huis of kantoorgebouw.

Afhankelijk van de keuze van het zonwerende scherm wordt de binnenkomende UV-straling tot 98% en wordt het directe zonlicht tot 100% gereduceerd.

Heroal screens voor schoolgebouwen

Ook perfect voor schoolgebouwen, waar we reeds meerdere projecten voor hebben mogen uitvoeren! De combinatie van rits technologie en het speciale 1% Sergé doek, zorgt voor de perfecte zonwering en het kunnen zien van de nieuwe digitale schoolborden!

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Zoutestraat in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Liever van te voren een afspraak? Plan hier uw afspraak in.

Maak een afspraak

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan