Tuinkamers

Het exclusieve buitenleven programma van Petribi. Maatwerk is onze specialiteit! Kwalitatief zeer degelijke overkappingsystemen volledig vervaardigd uit hoogwaardige dikke aluminium profielen. Volledig aan te kleden met op elkaar afgestemde producten naar eigen wens. Denk hierbij aan schuifwanden, deuren, vaste ramen, zonwering verticaal of horizontaal. Ook aan de verlichting is gedacht!

Zie hieronder onze uitgebreid gamma of kom ze bezichtigen in onze showroom.

Ontvang een offerte Maak een afspraak

Erhardt subtiel

Exclusieve overkapping met de mogelijkheid om een overstek te creëren aan de voorzijde. Met ledstrips in de liggers verwerkt kunt u de zon iedere dag laten schijnen! Breed tot 7 meter op 2 staanders. Zelfs de afvoerbuis is van hoogwaardig aluminium, lees meer over dit unieke terras dak!

Lees meer

Erhardt Intergral

Het parade paardje van Petribi; de Erhardt Intergral terrasoverkapping. Een glazen overkapping waarin alles geïntrigeerd is. Sublieme uitstraling, deze mag er staan! Ontdek de terrasoverkapping op onze site, of kom hem bewonderen in onze showroom! Suiker of melk in de koffie?

Lees meer

Pallazo terrasdak of carport

Een Pallazo carport of terrasdak staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid onder alle weersomstandigheden. Vervaardigd uit hoogwaardig alumium en verkrijgbaar tot een maximale afmeting op twee staanders van 6 m breed en 5 meter diep. De Pallazo: een prijsvriendelijke carport of terrasdak. 

Lees meer

Pallazo Sqope

Nieuw en uniek op de markt! Vrijstaand of aanbouw van uw woning; Deze overkapping oogt als een vlak dak van buiten gezien. Hier vult Pallazo het gat in de markt van de kubus vormende overkappingen. Deftig af te sluiten met de nieuwste subtiele kozijnprofielen of door glasschuifwanden. 

Lees meer

Lamellen dak

Met een lamellendak zet u de weersituatie en de lichtinval volledig naar uw hand. De lammellen zijn kantaalbaar waardoor u speelt met de zon. Wanneer het lamelllendak volledig gesloten is wordt het waterdicht. Een ideale terrasoverkaping voor alle weersomstandigheden en bovendien te voorzien van led strips. 

 

Lees meer

Petribi glaswandsystemen

Met onze glaswandsystemen geniet u het hele jaar van uw terrasoverkapping of tuinkamer! Te verwezenlijken in vrijwel alle bestaande systemen. Eenvoudig naar één of twee zijden te verschuiven en beschikbaar in alle kleurstellingen. 

Lees meer

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Zoutestraat in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Liever van te voren een afspraak? Plan hier uw afspraak in.

Maak een afspraak

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan