Erhardt Intergral

Het parade paardje van Petribi; de Erhardt Intergral terrasoverkapping. Een glazen overkapping waarin alles geïntrigeerd is. Sublieme uitstraling, deze mag er staan! Ontdek de terrasoverkapping op onze site, of kom hem bewonderen in onze showroom! Suiker of melk in de koffie?

Ontvang een offerte Maak een afspraak

T100/T150 Erhardt INTEGRAL

Deze oogt door zijn moderne constructie tijdloos en slank (zowel bij grote als bij kleine oplossingen), maar is desondanks uiterst stabiel en duurzaam. Met deze hoogwaardige constructie van glas en aluminium wordt uw terras een weerbestendige tuinkamer. De optische charme van de nieuwe terraszonwering zit met name in de nieuwe dakconstructie. De waterafvoer is geraffineerd in de staanders geïntegreerd: Het regenwater wordt via de regengoot afgevoerd naar de in de staander geïntegreerde regenpijp. Wanneer de regenpijp moet worden gereinigd, kan het met een clipsysteem gesloten voorste profiel eenvoudig en snel worden geopend. Door het moderne en minimalistische design is de mooie overkapping ook voor de kleinste oppervlakken een fraaie oplossing. Een terrasoverkapping kan het gehele jaar door praktisch zijn, bijvoorbeeld als opbergruimte voor tuinmeubelen of als speciaal ontworpen oplossing.

Hoogwaardige aluminium constructie

De complete constructie van onze veranda’s wordt vervaardigd van hoogwaardig aluminium, standaard dubbel gepoedercoat in de kleuren wit, structuur RAL 9007 of structuur db-703. De Erhardt Integral is leverbaar in elke RAL kleur of structuurlak. 

Het hele jaar door genieten

Door het toepassen van sterke geёxtrudeerde profielen in combinatie met gelaagd glas geniet u eindeloos van een onderhoudsvrij kwaliteits product, 4 seizoenen lang. 

Steeds meer veranda’s worden voorzien van verlichting (geïntegreerd in liggers of als lichtlijst), maar ook een serrezonwering (als op- of onderbouw) verruimen het genot van het buitenleven. Verticale zonwering zoals rits-screens voorkomen de hinder van een laagstaande zon en houden de wind buiten. Met spiekozijnen in elk denkbare vorm, al dan niet voorzien van “borstwering” kunt u uw tuinkamer of veranda perfect afsluiten. Wilt u het geheel kunnen openen dan zijn glazen schuifwanden de oplossing, uit te voeren met 2, 3, 4 of 5 sporen waardoor max 10 glaselementen in 1 schuifwand kunnen worden toegepast voor maximale opening tijdens warme en heerlijke zomerdagen.

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Zoutestraat in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Liever van te voren een afspraak? Plan hier uw afspraak in.

Maak een afspraak

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan