Erhardt Integral terrasoverkapping

Het parade paardje van Petribi: de Erhardt Integral terrasoverkapping. Deze overkapping heeft een strakke bouwstijl.Het hedendaagse en geavanceerde design van deze overkapping type Q 150 Integral is de ideale oplossing voor Uw buitenruimte.Door het perfect afstemmen van de verschillende bouwelementen zoals de spanten of wandaansluiting krijgt deze Erhardt terrasoverkapping een gesofisticeerde en moderne uitstraling.Deze kan harmonisch in elke architectuur geïntegreerd worden!  Kom deze terrasoverkapping  bewonderen in onze toegankelijke en gezellige showroom;de koffie staat klaar!

Oktobermaand/Actiemaand:bij afname van een ERHARDT terrasoverkapping een SOLAMAGIC heater ter waarde van € 1024,00 gratis!!vraag naar de voorwaarden in de winkel,actie geldig tot 31 oktober 2023

Ontvang een offerte Bezoek onze showroom

Aantrekkelijk design

Dankzij het moderne maar toch tijdloze design van de Erhardt Integral past deze terrasoverkapping bij iedere woning. De terrasoverkapping toont zijn optische charme vooral door de nieuwe dakconstructie met geïntegreerde regengoot en zonder overhang van het dak. Aan de kleinste details is gedacht en alle technische componenten zijn weggewerkt.

 

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Beschikbare kleuren Erhardt T100/T150 Integral

De Erhardt T100/T150 Integral is beschikbaar in drie basiskleuren: wit, grijs aluminium met fijne structuur of antraciet. Tegen een meerprijs is de terrasoverkapping in alle RAL kleuren beschikbaar.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Afmeting en stabiliteit terrasoverkapping

De Erhardt Integral terrasoverkappingen worden aangeboden in twee verschillende hoogtes waarbij twee verschillende spanten mogelijk zijn afhankelijk van de wensen en bouwkundige vereisten. Beide dakspanten zijn standaard voorzien van functiekanalen voor de integratie van verlichting en zonwering. De Integral is mogelijk tot 7 meter breed zonder extra steun. Alleen door het gebruik van de beste materialen is deze stabiliteit haalbaar, vandaar dat de Integral overkappingen erg lang meegaan.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Verborgen waterafvoer

Erhardt biedt een moderne designoplossing voor het afvoeren van regenwater. Het afvoersysteem is namelijk volledig geïntegreerd in de aluminium constructie waarbij het regenwater uit de regengoot wordt geleid naar de geïntegreerde afvoer. Hierdoor is geen overhang van het dak nodig. Het frontprofiel is met een clipsysteem eenvoudig te openen zodat u het kunt schoonmaken.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Wandmontage

Door het gebruik van de nieuwste technologie garandeert Erhardt optimale functionaliteit en maximale aansluiting. Zo is de wandaansluiting voorzien van een aflopende afwatering in drie niveaus waardoor de binnenruimte altijd droog blijft.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Breidt je terrasoverkapping uit

Het hele jaar door genieten van uw overkapping? Dat kan! Bij de Integral T is het mogelijk om vrij verschuifbare glazen schuifdeuren, vensterelementen en deuren in te zetten. Zo wordt u terrasoverkapping omgetoverd in een serre of tuinkamer waar u het hele jaar kunt genieten.

De Erhardt terrasoverkapping is niet enkel uit de breiden met glascomponenten maar ook met LED-verlichting, zonwering of een warmtestraler. Zo verlengt u het buitenleven en geniet u het hele jaar rond van uw Erhardt Integral overkapping.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Erhardt Markisenbau

Erhardt Markisenbau produceert al meer dan 40 jaar innovatieve zonweringen en terrasoverkappingen die gekenmerkt worden door kwaliteit, eenvoud, lichtheid, design en functionaliteit.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Petribi is uw Erhardt dealer

Petribi mag zich gespecialiseerd Erhardt partner en installateur noemen. Wij garanderen een goede ondersteuning bij de keuze van uw Erhardt terrasoverkapping of zonwering van aanvraag tot installatie. Op basis van onze jarenlange ervaring laten we u graag kennismaken met het Erhardt gamma. Bezoek nu onze showroom voor meer informatie.

Ontvang een offerteMaak een afspraak

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Onze showroom in Hulst is gevuld met verschillende tuinkamers, terrasoverkappingen, zonwering, raamhorren, garagedeuren, rolluiken, kunststof voordeuren en kozijnen.

Bezoek onze showroom!

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan