Pallazo terrasdak of carport

Een Pallazo carport of terrasdak staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid onder alle weersomstandigheden. Vervaardigd uit hoogwaardig alumium en verkrijgbaar tot een maximale afmeting op twee staanders van 6 m breed en 5 meter diep. De Pallazo: een prijsvriendelijke carport of terrasdak. 

Ontvang een offerte Maak een afspraak

Fraaie terrasoverkappingen

Wenst u een zeer degelijke mooi fraaie overkapping? Zoek dan niet verder en kom eens kijken naar de kwaliteit van onze standaard overkappingen! Vervaardigd van hoogwaardig aluminium. Naar keuze uit te voeren met helder enkel gelaagd veiligheidsglas of polycarbonaat platen. Dit zijn A-klasse daken tegen eerlijke concurrerende prijzen. Laat u niet misleiden door scherpe internet prijzen, maar vergelijk ook de kwaliteit en veiligheid! Standaard leverbaar tot een maximale afmeting op twee staanders; 600 cm breed tot 500 cm diep op 2 palen! Bij grotere overspanning uitvoering op 3 staanders en standaard voorzien van keuze uit 7 mooie (structuur) kleuren.

Kwaliteit

Zoals reeds aangegeven zijn wij trots op onze Pallazzo terrasoverkappingen, welke ook de perfecte oplossing bieden als carport. Vandaag de dag staat internet vol met aanbieders en vliegen de aanbiedingen u om de oren. Meerdere malen zelf gekeken en geprobeerd, maar het is niet waar wij voor staan. De kwaliteit, degelijkheid maar ook zeker veiligheid mogen niet verloren gaan door de prijs. Onze dakbedekking systemen kunt u voorzien van polycarbontaatpalen of helder enkel gelaagd glas. Standaard voorzien van geïntegreerde hemelwaterafvoer welke wij desgewenst geheel aansluiten op uw bestaande riolering. Ook het terug aanpassen van de bestrating is voor ons geen probleem. Te combineren en uit te voeren met glaswandsystemen, zonweringsystemen en alle handen zijafdichtingen door middel van kozijnen. 

Het hele jaar door genieten

Geen gesleur meer met uw mooie tuinmeubelen, vanaf nu staan ze het gehele jaar veilig en droog!  Wij verzorgen alles op maat, zo hebben we passende oplossingen bij oneven muren, verspringen of gaan we zelfs de hoek om! Standaard leverbaar tot een maximale afmeting op twee staanders; 600 cm breed tot 500 cm diep op 2 palen! Bij grotere overspanning uitvoering op 3 staanders en standaard voorzien van keuze uit 7 mooie (structuur) kleuren.

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Zoutestraat in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Liever van te voren een afspraak? Plan hier uw afspraak in.

Maak een afspraak

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan