Voor onze tuinkamers vertrouwen wij op de kwaliteit en degelijkheid van Pallazo en Erhardt.

Pallazzo

Al meer dan 20 jaar is Pallazzo een bekend merk op het gebied van outdoor living. Met verschillende producten zoals terrasoverkappingen, schuifdeuren en complete wintertuinen zodat u het hele jaar door kunt genieten van buiten. Meer over Pallazzo.

Erhardt Markisen

Erhardt Markisen is expert in zonwerkingen, terrasoverkappingen en tuinkamers. Het doel? Genieten van outdoor living en een heerlijke nieuwe buitenervaring creëren. Al meer dan 40 jaar inspireert Erhardt Markisen met innovatie, lichtheid, eenvoud en levendigheid. Meer over Erhardt.

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Onze showroom in Hulst is gevuld met verschillende tuinkamers, terrasoverkappingen, zonwering, raamhorren, garagedeuren, rolluiken, kunststof voordeuren en kozijnen.

Bezoek onze showroom!

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan