Pallazo Sqope

Nieuw en uniek op de markt! Vrijstaand of aanbouw van uw woning; Deze overkapping oogt als een vlak dak van buiten gezien. Hier vult Pallazo het gat in de markt van de kubus vormende overkappingen. Deftig af te sluiten met de nieuwste subtiele kozijnprofielen of door glasschuifwanden. 

Ontvang een offerte Maak een afspraak

Het ultieme stijlicoon voor uw tuin

De Pallazzo Sqope is het ultieme stijlicoon voor uw tuin, zowel aan de gevel als vrijstaand leverbaar! De terrasoverkapping is uniek in zijn soort en heeft een ongeëvenaard strak en symmetrisch ontwerp. De dakliggers zijn geïntegreerd in de constructie, waardoor deze van buitenaf niet zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een strak recht ontwerp met scherpe lijnen. Standaard leverbaar tot 700 cm breed op twee staanders en voorzien van helder enkel gelaagd veiligheidsglas. Volledig uit tebreiden als tuinkamer met o.a. verlichting, zijafdichtingen op alle mogelijke manieren, zonwering zowel horzitontaal als verticaal en uiteraard glaswandsystemen!

 

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Zoutestraat in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Liever van te voren een afspraak? Plan hier uw afspraak in.

Maak een afspraak

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan