Heroal screens-oud

De veelzijdige mogelijkheden van screens

Onze screens zijn veelzijdig, bieden uitstekende prestaties en maximale flexibiliteit. Naast het voorkomen van verblinding en het buitenhouden van warmte kunnen screens worden gebruikt als privacy schermen of om de leefruimte volledig te verduisteren. Heroal screens zijn verkrijgbaar voor ramen, deuren, schuifdeuren, gevels en luifels.

Kenmerken en types Heroal screens

Kenmerkend voor de Heroal screens is het moderne design, de lange levensduur en vele toepassingsmogelijkheden. De screens zijn verkrijgbaar in diverse vormen, kleuren en dessins. De kasten zijn van aluminium waardoor ze bijzonder onderhoudsvriendelijk zijn en een Heroal screen kan tot een breedte van 6 meter.

Er zijn vijf verschillende types Heroal screens verkrijgbaar, zodat er voor elke situatie een zonbescherming op maat gecreëerd kan worden. Meest verkochte type screen: Zipp-screens

Zipp-screens

Doek zit opgespannen door middel van een ritssyteem in de geleiding waardoor er een windvaste en insectenwerende uitvoering ontstaan. Ideaal als u veel thuis bent en toch de warmte op een veilige manier buiten wenst te houden!

Op maat gemaakte Heroal screens

Door de grote keuze aan zonweringsdoeken, kleuren en montagevarianten bieden onze screens voor buitengebruik de hoogste mate van ontwerpvrijheid, zodat ze volledig passen bij het uiterlijk van uw huis, winkel, kantoorgebouw of school.

Type zonweringsdoek

U heeft de keuze uit zes verschillende type zonweringsdoeken die verkrijgbaar zijn in diverse dessins en kleuren. Het ene zonweringsdoek typeert zich door transparantie, het andere door de optimale warmtebescherming die het doek garandeert. Zo is er voor elke situatie een zonweringsdoek op maat!

Afhankelijk van de keuze van het zonwerende scherm wordt de binnenkomende UV-straling tot 98% en wordt het directe zonlicht tot 100% gereduceerd.

Kleuren

Bij zowel het zonweringsdoek als de omkasting heeft u de keuze uit het grote Heroal kleurenspectrum, van het brede RAL-kleurenpalet tot Les Couleurs® Le Corbusier en de hout- en betonlooks met de innovatieve heroal SD oppervlaktecoating.

Afmetingen

Afhankelijk van het type screen kunnen we glasoppervlakken tot een breedte van 6 meter en een maximale oppervlakte van 18m2 beschermen tegen het zonlicht.

Montagevarianten Heroal screens: inbouw of voorbouw

Heroal screens kunnen zowel tijdens de bouw als achteraf gemonteerd worden op ramen, gevels of deuren. Het Heroal zonweringsdoek heeft een kleine wikkelomtrek waardoor er slechts een kleine kast nodig is en de screens perfect aangebracht kunnen worden op bestaande gebouwen.

Bediening Heroal screens

De screens kunnen eenvoudig bedient worden via een draadloze afstandsbediening, via een schakelaar op de muur, via een app of automatisch met behulp van een zonnesensor die werkt op de hoeveelheid zonlicht. Daarnaast is het mogelijk om de Heroal screens aan te sluiten op een smart home system.

Heroal screens voor schoolgebouwen

Ook perfect voor schoolgebouwen, waar we reeds meerdere projecten voor hebben mogen uitvoeren! De combinatie van rits technologie en het speciale 1% Sergé doek, zorgt voor de perfecte zonwering en het kunnen zien van de nieuwe digitale schoolborden!

Heroal 

Heroal is een Duits familiebedrijf en biedt al meer dan 140 jaar aluminium systeemoplossingen voor rolluiken, zonwering, roldeuren, ramen, deuren en gevels. Partnerschap, continuïteit, kwaliteit en service vormen de basis voor Heroal dat in 2015 ook een vestiging opende in Helmond. 

Petribi: Heroal vakspecialist in Zeeuws-Vlaanderen

Al jaren mag Petribi zich Heroal vakspecialist noemen van de Heroal screens, rolluiken en roldeuren. We leveren en installeren het volledige Heroal gamma en adviseren u graag. Neem contact op voor meer informatie of kom vrijblijvend langs in onze showroom.

Ontvang een offerte Bezoek onze showroom

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Onze showroom in Hulst is gevuld met verschillende tuinkamers, terrasoverkappingen, zonwering, raamhorren, garagedeuren, rolluiken, kunststof voordeuren en kozijnen.

Bezoek onze showroom!

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan