Door de grote keuze aan zonweringsdoeken, kleuren en montagevarianten bieden onze screens voor buitengebruik de hoogste mate van ontwerpvrijheid, zodat ze volledig passen bij het uiterlijk van uw huis, winkel, kantoorgebouw of school.

Type zonweringsdoek

U heeft de keuze uit zes verschillende type zonweringsdoeken die verkrijgbaar zijn in diverse dessins en kleuren. Het ene zonweringsdoek typeert zich door transparantie, het andere door de optimale warmtebescherming die het doek garandeert. Zo is er voor elke situatie een zonweringsdoek op maat!

Afhankelijk van de keuze van het zonwerende scherm wordt de binnenkomende UV-straling tot 98% en wordt het directe zonlicht tot 100% gereduceerd.

Kleuren

Bij zowel het zonweringsdoek als de omkasting heeft u de keuze uit het grote Heroal kleurenspectrum, van het brede RAL-kleurenpalet tot Les Couleurs® Le Corbusier en de hout- en betonlooks met de innovatieve heroal SD oppervlaktecoating.

Afmetingen

Afhankelijk van het type screen kunnen we glasoppervlakken tot een breedte van 6 meter en een maximale oppervlakte van 18m2 beschermen tegen het zonlicht.

Montagevarianten Heroal screens: inbouw of voorbouw

Heroal screens kunnen zowel tijdens de bouw als achteraf gemonteerd worden op ramen, gevels of deuren. Het Heroal zonweringsdoek heeft een kleine wikkelomtrek waardoor er slechts een kleine kast nodig is en de screens perfect aangebracht kunnen worden op bestaande gebouwen.

Bediening Heroal screens

De screens kunnen eenvoudig bedient worden via een draadloze afstandsbediening, via een schakelaar op de muur, via een app of automatisch met behulp van een zonnesensor die werkt op de hoeveelheid zonlicht. Daarnaast is het mogelijk om de Heroal screens aan te sluiten op een smart home system.

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Onze showroom in Hulst is gevuld met verschillende tuinkamers, terrasoverkappingen, zonwering, raamhorren, garagedeuren, rolluiken, kunststof voordeuren en kozijnen.

Bezoek onze showroom!

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan