Wij, Bianca en Ricardo werken al jaren in het bedrijf van onze ouders. Samen met Lia is Bianca inmiddels een vertrouwd gezicht in de Petribi showroom en verzorgt Ricardo graag de opmeting en montage van rolluiken, garagedeuren, kozijnen, tuinkamers en zonwering. In de loop van de jaren zijn we onze ouders ook achter de schermen meer gaan ondersteunen en werd duidelijk dat wij Petribi verder gaan zetten. De opening van de nieuwe showroom op 14 en 15 mei 2022 is het ideale moment om het familiebedrijf voort te zetten. Peter en Lia blijven nog steeds nauw betrokken en je zult ze dan ook nog geregeld tegenkomen. 

Petribi blijft het adres voor kwaliteitsproducten, persoonlijk advies, vakkundige montage en perfecte service voor en na uw aankoop!

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Onze showroom in Hulst is gevuld met verschillende tuinkamers, terrasoverkappingen, zonwering, raamhorren, garagedeuren, rolluiken, kunststof voordeuren en kozijnen.

Kom langs!

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan