Het uitgebreidere assortiment, de wens om te blijven innoveren en onze wens om het complete buitenleven programma te kunnen laten zien deed ons inzien dat we uit ons jasje aan de Zoutestraat groeiden. Een zonnescherm aan de muur of een hele constructie met vaste staanders en frame verschilt nu eenmaal veel qua volume. We gingen op zoek naar een nieuwe locatie en kwamen na heel wat nieuwe potentiële locaties uit bij onze eigen opslagplaats aan de Glacisweg 36 te Hulst. 

Dti was de start van een intensief aanbouw- en verbouwingstraject waarbij we konden rekenen op welwillendheid, deskundigheid en professionaliteit van de gemeente, lokale bouwbedrijven, onze buren en natuurlijk ons eigen Petribi team. Begin 2021 starten de werkzaamheden met de aanbouw van de nieuwe opslagloods. Nadat deze gerealiseerd was konden we verder met de dakopbouw op het huidige pand, zodat een extra verdieping gecreeërd werd en we nog meer van het buitenlevenprogramma kunnen laten zien. Hierna volgde de renovatie van de opslagplaats waarbij bestaande muren werden uitgebroken, nieuwe muren werden opgebouwd en een nieuwe verdiepingsvloer werd gecreeërd. 

Na de grote werken werd het tegen het einde van het jaar tijd om aan de ‘afwerking’ te beginnen. De gietvloer werd gestort, een keuken geïinstalleerd, nieuwe kantoorruimtes werden gecreëerd en de Deceuninck kozijnen gemonteerd. Peter verzorgde zelf het schilderwerk. Onze nieuwe showroom is voorzien van airco en verwarming en dat volledig volgens de nieuwe energie eisen, met zonnepanelen en zonder gas! Buiten werd het terrein ondertussen voorzien van asfalt, zodat we goed bereikbaar zijn. 

In het voorjaar van 2022 konden we beginnen met het inrichten van de nieuwe showoorm. Van onze fabrikanten kregen we nieuwe toonzaal modellen zodat we u met trots ons uitgebreide assortiment kunnen tonen. Zo werkten we met zijn allen toe naar ons openingsweekend op 14 en 15 mei 2022. 

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Liever van te voren een afspraak? Plan hier uw afspraak in.

Maak een afspraak

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan