Dti was de start van een intensief aanbouw- en verbouwingstraject waarbij we konden rekenen op welwillendheid, deskundigheid en professionaliteit van de gemeente, lokale bouwbedrijven, onze buren en natuurlijk ons eigen Petribi team. Begin 2021 starten de werkzaamheden met de aanbouw van de nieuwe opslagloods. Nadat deze gerealiseerd was konden we verder met de dakopbouw op het huidige pand, zodat een extra verdieping gecreeërd werd en we nog meer van het buitenlevenprogramma kunnen laten zien. Hierna volgde de renovatie van de opslagplaats waarbij bestaande muren werden uitgebroken, nieuwe muren werden opgebouwd en een nieuwe verdiepingsvloer werd gecreeërd. 

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Onze showroom in Hulst is gevuld met verschillende tuinkamers, terrasoverkappingen, zonwering, raamhorren, garagedeuren, rolluiken, kunststof voordeuren en kozijnen.

Bezoek onze showroom!

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan