Horrenoplossing op maat

Er is niets zo vervelend als hinderlijk ongedierte binnen, bescherm uzelf en uw kindjes tegen de muggen met onze raamhorren. Voor ieder type raam hebben we wel een oplossing.

Kiepramen

Zo worden de kunststof draai-kiep ramen voorzien van een vaste inklemhor. Deze kan het jaar door probleemloos blijven zitten, maar hindert de draaibewegen van uw raam niet.

Voorzethorren en plisséramen

Voorzethorren en plisséramen voor houten en aluminium kozijnen. Daarbij een ruim programma aan bescherming voor deuropningen. Onze plissé deur is een hardloper, op iedere gewenst moment open en dicht te doen. Zeer degelijk en doeltreffend. Heeft u ook huisdieren? Dan is de vaste hordeur met schopplaat al dan niet voorzien van kattenluik de perfecte uitkomst voor uw situatie!

Unilux dealer

Wij zijn officieel dealer van Unilux. Unilux is één van de grootste Nederlandse producenten van maatwerk horren. De horren voor raam of deur worden ontwikkeld en gefabriceerd in de Nederlandse fabriek waardoor ze snel geleverd kunnen worden. Bekijk hier onze partnerpagina. 

 

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Zoutestraat in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Liever van te voren een afspraak? Plan hier uw afspraak in.

Maak een afspraak

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan