Kunststof kozijnen

Petribi staat garant voor kunststof en aluminium kozijnen van uitstekende kwaliteit met een grote mate van duurzaamheid en energiezuinigheid. De robuuste maar stijlvolle Deceuninck profielen passen goed in elk type woning. Aan te kleden met Unilux raamhorren of raamdecoratie.

Ontvang een offerte Maak een afspraak

Deceuninck kunststof & aluminium kozijnen

Bent u toe aan nieuwe raamkozijnen? Twijfel dan niet langer en contacteer ons! Wij zijn reeds jaar en dag officieel Deceuninck partner. Zowel aluminium als kunststof kozijnen kunnen wij voor u leveren en plaatsen.

Lees meer

Voordeuren

Het aangezicht van uw woning is de voordeur; daar de voordeur een bepaalde uitstraling verwezenlijkt. Vaak is de voordeur ook de zwakste plek en grootste koude brug in uw woning. Wij leveren een ruim programma aan aluminium en kunststof voordeuren!

Lees meer

Unilux raamhorren

Last van vervelende insecten binnen? Hinderlijke muggen? Voor ieder type raam hebben wij een horrenoplossing op maat!

Lees meer

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Zoutestraat in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Liever van te voren een afspraak? Plan hier uw afspraak in.

Maak een afspraak

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan