Deceuninck kunststof & aluminium kozijnen

Bent u toe aan nieuwe raamkozijnen? Twijfel dan niet langer en contacteer ons! Wij zijn reeds jaar en dag officieel Deceuninck partner. Zowel aluminium als kunststof kozijnen kunnen wij voor u leveren en plaatsen.

Ontvang een offerte Maak een afspraak

Kozijnen met de hoogst haalbare isolatiewaarde

Onze kunststof kozijnen worden geproduceerd conform de nieuwste linktrusion technologie, waardoor deze de hoogst haalbare isolatiewaarde bevatten tegenover de andere Europese merken! Standaard voorzien van HR++ of tripple isolatie beglazing en inbraakvertragend hang & sluitwerk.

Deceuninck kunststof en aluminium kozijnen

Deceuninck heeft naast hun duurzame kunststof kozijnen nu ook Decalu® de naam voor hun aluminium profielen lijn op de markt gebracht die volledig voldoet aan de huidige eisen om duurzaam, energiezuinig passief te bouwen en volledig circulair is. Zowel in het aluminium als in de kunststof elementen zijn er vele mogelijkheden, en een breed programma aan kleur keuzes.

Uit te breiden met horren en raamdecoratie

Wij kunnen de nieuwe kozijnen gelijk voorzien van vaste inklemhorren, voorzet horren, Plissé vliegendeuren en raamdecoratie. Zo bent u in een keer volledig ontzorgt en moet er naderhand niet meer in de nieuwe profielen geboord worden! Geen hinderlijke boorgaatjes meer dus!

Van inmeten tot afwerken

Daar wij deze volledig in eigen beheer uitvoeren; van het zelf inmeten tot het monteren en het afwerken zijn de lijnen zeer kort. Ons team van monteurs welke al jaar en dag in vaste dienst zijn voeren deze werkzaamheden vakkundig uit.

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Zoutestraat in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Liever van te voren een afspraak? Plan hier uw afspraak in.

Maak een afspraak

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan