Door de grote keuze aan zonweringsdoeken, kleuren en montagevarianten bieden onze screens voor buitengebruik de hoogste mate van ontwerpvrijheid, zodat ze volledig passen bij het uiterlijk van de school.

Type zonweringsdoek

U heeft de keuze uit zes verschillende type zonweringsdoeken die verkrijgbaar zijn in diverse dessins en kleuren. Het ene zonweringsdoek typeert zich door transparantie, het andere door de optimale warmtebescherming die het doek garandeert. Zo is er voor elke situatie een zonweringsdoek op maat!

Afhankelijk van de keuze van het zonwerende scherm wordt de binnenkomende UV-straling tot 98% en wordt het directe zonlicht tot 100% gereduceerd.

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Onze showroom in Hulst is gevuld met verschillende tuinkamers, terrasoverkappingen, zonwering, raamhorren, garagedeuren, rolluiken, kunststof voordeuren en kozijnen.

Bezoek onze showroom!

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan