Kenmerkend voor de Heroal screens is het moderne design, de lange levensduur en vele toepassingsmogelijkheden. De screens zijn verkrijgbaar in diverse vormen, kleuren en dessins. De kasten zijn van aluminium waardoor ze bijzonder onderhoudsvriendelijk zijn en een Heroal screen kan tot een breedte van 6 meter.

Er zijn vijf verschillende types Heroal screens verkrijgbaar, zodat er voor elke situatie een zonbescherming op maat gecreëerd kan worden. Meest verkochte type screen: Zipp-screens

Zipp-screens

Doek zit opgespannen door middel van een ritssyteem in de geleiding waardoor er een windvaste en insectenwerende uitvoering ontstaan. Ideaal voor schoolgebouwen. 

Advies op maat

Bianca en Lia verwelkomen u graag in onze showroom aan de Glacisweg in Hulst. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en adviseren u graag! Na uw bezoek of indien gewenst een bezoek op locatie komt Ricardo of Peter bij u langs voor de opmeting en montage.

Ricardo, Lia, Peter en Bianca Wagenaer

Inspiratie opdoen in onze showroom? Kom vrijblijvend langs! Onze showroom in Hulst is gevuld met verschillende tuinkamers, terrasoverkappingen, zonwering, raamhorren, garagedeuren, rolluiken, kunststof voordeuren en kozijnen.

Bezoek onze showroom!

Heeft u een droom en wilt u een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan